Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2022 15:07

Ο Δήμος Λαρισαίων σε Συνέδριο για την εκπαίδευση ενηλίκων

Στο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Ανάπτυξη δεξιοτήτων

στην εκπαίδευση ενηλίκων και στη σχολική εκπαίδευση» που διεξάγεται διαδικτυακά στις 5-8 Μαΐου 2022 συμμετέχει η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων.
Στην έναρξη του Συνεδρίου χθες προλόγισε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Σε ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Πανεπιστήμιο των Πολιτών Δήμου Λαρισαίων: Δημιουργώντας ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους πολίτες» θα συμμετάσχει σήμερα Παρασκευή ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, μαζί με τα στελέχη του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Βίκυ Γκούθα, Κλεονίκη Τσιούγκου και Έφη Φαρμάκη.
Στη συζήτηση αυτή θα παρουσιαστούν οι καλές πρακτικές και τα προγράμματα του Πανεπιστημίου των Πολιτών, καθώς και τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνητικών εργασιών των στελεχών.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.


Πανηγυρίζει ο Αγ. Χριστόφορος στο Αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ

Πανηγυρίζει ο ναός Αγίου Χριστοφόρου στο Αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, μεθαύριο Κυριακή 8 Μαΐου. Το απόγευμα και ώρα 19:00, θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός καθώς επίσης και τη Δευτέρα 9 Μαΐου το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στο εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ, θέση Σκοπευτηρίου). Ο Άγιος είναι ο προστάτης των αυτοκινητιστών και οδηγών και γι’ αυτό τον λόγο ο ναός είναι αφιερωμένος στη χάρη του. Το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε. καλεί τους πιστούς, τους φορείς της πόλης και ιδιαίτερα τον κλάδο των αυτοκινητιστών Δ.Χ. να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του Αγίου Χριστόφορου. Η μεταφορά του κοινού θα γίνεται δωρεάν με αστικά λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρούν συνεχώς από την Κεντρική πλατεία.

 

Οι μετρήσεις για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στη Λάρισα

Η ποιότητα της ατμόσφαιρας στην πόλη της Λάρισας, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος, έχει ως εξής: Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Σταθμού που είναι εγκατεστημένος στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τα αιωρούμενα σωματίδια pm 10 κατέγραψαν στις 3 Μαΐου μέσο όρο τιμών 18 μg/m3 και στις 4 Μαΐου μέσο όρο τιμών 18 μg/m3. Για τις ημερήσιες ωριαίες μετρήσεις, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από το site της Περιφέρειας Θεσσαλίας https://www.thessaly.gov.gr/.

 

Εκδήλωση για την Αντιφασιστική Νίκη
ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ, οι οργανώσεις της ΚΝΕ και η  ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Λάρισας, πραγματοποιούν εκδήλωση τιμώντας την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, τη Δευτέρα 9 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο πάρκο Αλκαζάρ. Θα μιλήσει ο Αγησίλαος Τριγάζης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης χαιρετισμούς από την ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και την ΚΝΕ, μουσικό αφιέρωμα στα αντιφασιστικά και ανταρτικά τραγούδια και έκθεση φωτογραφίας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass