Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2022 9:02

Εκδήλωση του ΔΣΛ με ομιλητή τον Πολ. Αδαμίδη


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η αρχή της μέσης γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας». Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας με ομιλητή τον δικηγόρο και αναπλ. καθηγητή Κοινοτικού Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων και Προμηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Πολύκαρπο Αδαμίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία από της εκδόσεις «Νομική Βιβλιοθήκη» του ομότιτλου βιβλίου του ομιλητή. Η θεματική του αφορά το μείζον για τα εθνικά μας συμφέροντα ζήτημα του προσδιορισμού των θαλάσσιων ζωνών.

 

Εορτασμός της λήξης του Β’ Παγκοσμίου
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει εκδήλωση εορτασμού της ημέρας λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου στις 10 το πρωί όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Λάρισας και θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους τοπικών αρχών.

 

Εκδήλωση για την αντιφασιστική νίκη των λαών
Η Κομματική Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ, οι οργανώσεις της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Λάρισας, πραγματοποιούν εκδήλωση τιμώντας την αντιφασιστική νίκη των λαών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο πάρκο Αλκαζάρ, σήμερα Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία από το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Αγ. Τριγάζη, χαιρετισμούς από εκπροσώπους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και της ΚΝΕ, μουσικό αφιέρωμα στα αντιφασιστικά και ανταρτικά τραγούδια, έκθεση φωτογραφίας.

 

Εγκαινιάζονται τα γραφεία της ΕΣΠΕΘ
Αύριο Τρίτη 10 Μαΐου στις 19:00 η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΕΣΠΕΘ θα εγκαινιάσει τα νέα της γραφεία στη Λάρισα (Παπακυριαζή 2, δίπλα στο Οδοντιατρείο Φρουράς Λάρισας).
Τα εγκαίνια θα τελέσει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ενώ προσκεκλημένοι είναι τοπικές, θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, βουλευτές της Θεσσαλίας και στρατιωτικοί-μέλη της Ένωσης. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση. Σημειώνεται πως η εκδήλωση των εγκαινίων θα γίνει σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων κατά της πανδημίας.

 

Το νέο Δ.Σ. του Β/θμιου Πειθαρχικού των δημοσιογράφων
Συγκροτήθηκε σε σώμα, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε). Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ εκλέχτηκε ομόφωνα πρόεδρος ο Γιώργος Βουνάτσος, γραμματέας η Κατερίνα Τασσοπούλου και μέλη οι: Ελπίδα Κουτσογιάννη, Βαγγέλης Κακάρας, Ευαγγελία Σωτηρίου, Αντώνης Φωκίδης και Νατάσα Πολυγένη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass