Ψηφίζουν υπέρ Αλ. Τσίπρα και για νέα Κεντρική Επιτροπή

ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2022 15:00

Με σύνθημα «Ψηφίζουμε όλοι, τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό»,

ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οργανώνει και στη Λάρισα εκλογικές διαδικασίες, αύριο Κυριακή 15 Μαΐου, για την εκλογή του προέδρου του κόμματος καθώς και της Κεντρικής του Επιτροπής.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα ψηφίσουν για την Κεντρική Επιτροπή μεταξύ των 31 υποψηφίων της Θεσσαλίας, με δικαίωμα να θέσουν στο ψηφοδέλτιο μέχρι 4 σταυρούς. Στην ΚΕ θα εκλεγούν 12 εξ αυτών, με ποσόστωση 50% μεταξύ ανδρών-γυναικών, ενώ ποσόστωση 20% υπάρχει για την εκλογή μελών προερχομένων από την Προοδευτική Συμμαχία. Οι Θεσσαλοί υποψήφιοι είναι:
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΑΡΗΣ, ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΓΕΡΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΖΩΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΑΚΗΣ, ΚΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΚΑΤΣΑΡΔΗ ΒΑΝΕΣΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ), ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΕΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΜΕΜΤΣΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ (ΡΙΤΣΑ), ΜΙΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΞΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΖΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΠΗ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΔΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΣΙΩΧΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΣΤΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΙΩΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
Η ψηφοφορία αρχίζει στις 8 το πρωί και λήγει στις 8 το βράδυ της Κυριακής. Απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου ανάλογου εγγράφου, ενώ η συμμετοχή έχει οριστεί στα 3 ευρώ.
Στα εκλογικά κέντρα θα γίνεται ψηφοφορία σε δύο κάλπες: για εκλογή του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής. Για τον πρόεδρο ψηφίζουν άπαντες, αρκεί να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και να γίνουν μέλη ακόμη και τη στιγμή της ψηφοφορίας. Στη δεύτερη κάλπη για την ΚΕ ψηφίζουν όσοι ήταν μέλη μέχρι τις 21 Μαρτίου, όσοι δηλαδή είχαν δικαίωμα ψήφου για την εκλογή αντιπροσώπων που συμμετείχαν στο 3ο Συνέδριο του κόμματος. Κάλπες θα στηθούν στα ακόλουθα σημεία:
- Λάρισα, στο 1ο Λύκειο Λάρισας Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου, είσοδος από Φαρμακίδου, θα λειτουργήσουν 4 εκλογικά τμήματα.
- Φαλάνη, στο Πολιτιστικό Κέντρο.
- Τύρναβος, στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου στην Κεντρική πλατεία.
- Ελασσόνα, στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας στην Κεντρική πλατεία.
- Αγιά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Χρυσαλλίδα).
- Φάρσαλα, στα γραφεία ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, στην Κεντρική πλατεία.
- Δήμος Τεμπών, στο Συκούριο, στο Ειρηνοδικείο Κισσάβου.
- Δήμος Κιλελέρ, στη Νίκαια στο Πολιτιστικό Κέντρο.
Επιπλέον εκλογικά κέντρα για εκλογή του προέδρου Αλέξη Τσίπρα με μία μόνο κάλπη, όπου μπορούν να ψηφίσουν όσοι θέλουν, αφού πρώτα εγγραφούν με αίτησή τους ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:
- Γιάννουλη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, πλατεία Μικρασιατών.
- Γόννοι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων πρώην Δημαρχείου.
- Πλατύκαμπος στο πρώην Δημαρχείο. ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ
«Θα ήθελα από την αρχή να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι απόλυτα τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, άλλωστε αυτή είναι και η ουσία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Έτσι, λοιπόν, το κάλεσμα που απευθύνω σήμερα αφορά όλους όσοι αισθάνονται ότι, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες, μπορούν και πρέπει να αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου», αναφέρει σε μήνυμά της η βουλευτής Άννα βαγενά, επισημαίνοντας: «Σας καλώ, λοιπόν, την Κυριακή 15 Μαΐου να ψηφίσετε τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τα μέλη για την Κεντρική Επιτροπή.
Για τον Αλέξη Τσίπρα μπορούν να ψηφίσουν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτό μπορούν να το κάνουν, προσερχόμενοι σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας, στον τόπο που θα βρεθούν την Κυριακή, με την ταυτότητά τους και καταβάλλοντας 3 ευρώ για την εγγραφή τους, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να ψηφίσουν στην εκλογική Περιφέρεια στην οποία ψηφίζουν στις Εθνικές εκλογές. Πιστεύω ότι η μόνη λύση στο αδιέξοδο που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, για μια δημοκρατική κυβέρνηση που θα ξαναφέρει την ελπίδα στον τόπο».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass