Η παρουσίαση του βιβλίου των προσκόπων της Λάρισας

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2022 17:20

Την επίσημη πρόσκληση για την εκδήλωση παρουσίασης του προσκοπικού βιβλίου επέδωσαν στον διευθύνοντα σύμβουλο της «Ε», κ. Γεώργ. Μιχαλόπουλο, ο νέος αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Λάρισας κ. Δαυίδ Ζακάρ και ο εκ των υπαρχηγών κ. Γιώργος Παπαλέξης.


Το βιβλίο έχει τίτλο «Σαν πήγα στα λυκάκια - Ανίχνευση της ιστορίας του προσκοπισμού της Λάρισας» και η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Την παρουσίαση θα κάνουν ο πρόεδρος της Επιτροπής του ιστορικού αρχείου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, διδάκτορας Κοινωνιολογίας κ. Χρήστος Σταθόπουλος και ο γιατρός και ιστοριοδίφης κ. Νικ. Παπαθεοδώρου. Συντονιστής θα είναι ο απερχόμενος αρχηγός της Ένωσης κ. Μωυσής Μανουάχ.
Το βιβλίο εκδόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και έχει ως συγχορηγό και την «Ε». Οργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Λάρισας και συνδιοργανώτρια η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass