Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2022 15:00

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ στη Θεσσαλία
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 11:30 π.μ., στα Περτουλιώτικα Λιβάδια. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της γραμματείας της Κ.Ε. και γραμματέας της Ε.Π. Θεσσαλίας

του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό-δημοτικό γλέντι.
Τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη (Καπετάν Γιώτη), αλλά και τον αγώνα του ΔΣΕ, η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στη Σέκλιζα, επίσης την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 20:00, στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο Μνημείο του Αντάρτη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κ.Ε.

 

Τραυματίστηκε από ΙΧΕ δίχρονη στα Φάρσαλα
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου
Ένα κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων χθες το μεσημέρι, τραυματισμένο από αυτοκίνητο επί της οδού Β. Ουγκώ στα Φάρσαλα.
Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Φαρσάλων και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισα για περαιτέρω έλεγχο, όπου υπάρχει παιδοχειρουργική, ώστε να αποκλειστούν μη εμφανή τραύματα.
Κατά δήλωση των οικείων στις Αρχές, το κοριτσάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, με το Α.Τ. Φαρσάλων να αναζητεί τον οδηγό του οχήματος και να ερευνά το περιστατικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass