Καλύφθηκε το ταμειακό έλλειμμα στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2014 0:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:23

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Καλύφθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι το έλλειμμα της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Τυρνάβου, ύψους άνω των 25.000 ευρώ σύμφωνα με ανακοίνωση που  εξέδωσε  το απόγευμα ο Δήμος Τυρνάβου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα καλύφθηκε το ταμειακό έλλειμμα που διαπίστωσε ο διαχειριστικός έλεγχος στη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Τυρνάβου. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται πλέον θέμα ελλείμματος».

Ωστόσο το θέμα αναμένεται να συζητηθεί αύριο το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τύρναβου.

Επίσης πριν από λίγο με αφορμή το σημερινό ρεπορτάζ της «Ε» ο πρόεδρος  της σχολικής επιτροπής παιδείας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Δημήτρης  Χαλούλης, με επιστολή του στην εφημερίδα τονίζει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα περί «ταμειακού ελλείμματος»  στην Β/ σχολική επιτροπή του Δήμου Τύρναβου θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες και τους δημότες του Τύρναβου  ότι αποτελεί πάγια τακτική ο πρόεδρος της επιτροπής και έχει και να διαχειρίζεται, κατά καιρούς χρήματα με σκοπό την αντιμετώπιση άμεσων, έκτακτων και επειγουσών αναγκών των σχολείων μας.

Κατά τον απολογισμό λοιπόν της επιτροπής , με σκοπό την  παράδοσή της στην καινούργια διοίκηση διαπιστώθηκε μια απόκλιση στα οικονομικά στοιχεία τα οποία ισοσκελίστηκαν και κανένα έλλειμμα και ίχνος οικονομικής δυσλειτουργίας δεν δυσχεραίνει την ομαλή χρηματοδότηση των σχολείων μας»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass