Με δύναμη ψυχής πέρασε από τη Λάρισα...

O ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2022 15:03

Από την πόλη της Λάρισας πέρασε χθες ο παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής,

ο οποίος ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να φτάσει μέχρι την Αθήνα κάνοντας ποδήλατο, υλοποιώντας τη δράση «Wheels of Will» . Σκοπός της δράσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. O Nίκος Παπαγγελής είχε έρθει αντιμέτωπος με τον καρκίνο και αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό του πόδι.
Το όνειρο του Νίκου Παπαγγελή, που έχει τη συμπαράσταση του ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος OΠΑΠ Champion, το οποίο στηρίζει νέους αθλητές για να πετύχουν τους στόχους τους, είναι το «Wheels of Will» να καταστεί θεσμός και ο ίδιος κάθε χρόνο να διανύει νέες διαδρομές βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους μέσω του αθλητισμού.
Όπως ανέφερε ξεκινώντας την προσπάθειά του από τη Θεσσαλονίκη στόχος του είναι να διανύσει τη διαδρομή σε τρεις ημέρες «Είναι δύσκολο, αλλά ο σκοπός είναι πολύ μεγαλύτερος. Η σκέψη μου θα είναι ότι το κάνω για τον Νίκο και όλα όσα είχε περάσει, αλλά και για κάθε παιδί που παλεύει με τον καρκίνο. Αντλώ δύναμη από αυτά που είχα περάσει και τις εικόνες που έχω στο μυαλό μου και από όλα τα παιδιά που μάχονται τώρα με τον καρκίνο. Θέλω να τα βοηθήσω να βγουν νικητές», είναι το μήνυμα ψυχής που έστειλε λίγο προτού ανέβει στο ποδήλατό του στον Λευκό Πύργο. Φτάνοντας στη Λάρισα τον υποδέχθηκε αρκετός κόσμος και δήλωσε πως «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή στη Λάρισα. Ευχαριστώ παρά πολύ όλους. Κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που στηρίζει αυτήν την ενέργεια. Θέλουμε να την καθιερώσουμε αυτήν τη διοργάνωση. Μαζεύουμε χρήματα για τον Σύλλογο «Φλόγα». Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν μαζί μου στη διαδρομή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάθε χιλιόμετρο που κάνουμε αξίζει και με το παραπάνω. Ανυπομονώ να φτάσω την Κυριακή στην Αθήνα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass