Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2022 15:35

Αποκομιδή απορριμμάτων από τον Δήμο
Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, ενημερώνει ότι αύριο Δευτέρα 13 Ιουνίου, τα προγράμματα αποκομιδής διαμορφώνονται ως εξής:


Πρωινή βάρδια: Δύο δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων, το πρώτο από το κέντρο της πόλης και το δεύτερο από υγειονομικές μονάδες και πλατείες συνοικιών.
Απογευματινή βάρδια: Ένα δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων από τις λαϊκές αγορές.

*Πανηγυρίζει η Ι. Μονή Αγ. Τριάδος Σπαρμού
Με τις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις και με την παρουσία πιστών και προσκυνητών πανηγυρίζει η ιστορική Ι. Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής στις 7 το απόγευμα, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός. Αύριο του Αγίου Πνεύματος, στις 7 το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου θα χοροστατήσει ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Στις 6 το απόγευμα, θα τελεσθεί ο πανηγυρικός μεθεόρτιος Εσπερινός και το κτητορικό μνημόσυνο.

*Γιορτή περιβάλλοντος στο Δέλτα Πηνειού
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου διοργανώνει σήμερα γιορτή περιβάλλοντος στο Δέλτα του Πηνειού ποταμού, στη θέση «Καΐκια» στις 10:30 το πρωί. Θα ακολουθήσει βόλτα με τις βαρκούλες στο Δέλτα του Πηνειού και θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα από τον Σύλλογο Γυναικών Μεσαγγάλων.

*Αγρυπνία στον Ι.Μ. Παντελεήμονος
Ιερά αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Πνεύματος θα τελεσθεί σήμερα από τις 8 μ.μ. ως τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς.*Αγρυπνία σήμερα στον Αγ. Αχίλλιο
Σήμερα στις 9.15 το βράδυ, θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο ιερά αγρυπνία, για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Μεταλήψεως, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Αύριο δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

*Αρτοκλασία εργολάβων ηλεκτρολόγων
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Λάρισας, θα πραγματοποιήσει αρτοκλασία για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, αύριο Δευτέρα, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass