Εγκαταλείφθηκαν οι αγροτικοί δρόμοι στο Μεταξοχώρι

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2014 23:33 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:26

 

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Για αδιαφορία και εγκατάλειψη του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής Μεταξοχωρίου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Αγιάς κάνει λόγο με επιστολή του στην «Ε» ο Αγροτικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου ρίχνοντας παράλληλα ευθύνες και στον πρόεδρο του χωριού για αδράνεια στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής «Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλ­λόγου Μεταξοχωρίου καταγγέλλει στους κατοίκους του Δήμου Αγιάς, τον δήμαρχο Αγιάς, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, την πλειοψηφία της Δη­μοτι­κής Αρχής και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεταξοχωρίου για αδιαφορία και εγκατάλειψη του αγροτικού οδικού δικτύου σε περίοδο συ­γκομιδής.

Συγκεκριμένα, πριν από τέσσερις μήνες, δημόσια στη Γιορτή Κε­ρασιού μέσα από την ομιλία του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου, ο κ. δήμαρχος έγινε γνώστης του προβλήματος. Σήμερα, κι ενώ το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο μέσα από ερώτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κι ενώ υπήρξαν συνεχείς ενο­χλήσεις προς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, στην περιοχή «Κούτσουρο» Μεταξοχωρίου η κατάσταση είναι απερίγραπτη, ύστερα μάλιστα από τις τελευταίες νε­ρο­ποντές. Με κίνδυνο της ζωής τους οι πα­ραγωγοί μεταφέρουν τα μήλα στα ψυγεία.

Φαίνεται πως, εκτός από τα καιρικά φαινόμενα και την αντιαγρο­τική πολιτική της κυβέρνησης, οι αγρότες έχουν κι εσάς απέναντι κύριοι της πλειοψηφίας. Όσο για τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, με τη στάση του αποδεικνύει περίτρανα πως υιοθετεί απόλυτα την αντίληψη του κ. δημάρχου ότι Δήμος Αγιάς είναι μόνον η ιδιαίτερη πατρίδα του…τα παράλια.

Ήδη ολοκληρώνεται το μάζεμα των κόκκινων μήλων. Εμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε και να διεκδικούμε για ‘κείνες τις συνθήκες που εγγυώνται την παραμονή μας στο χωριό».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass