ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντάμωμα συνταξιούχων δασκάλων

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2014 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:27

 

Συνάντηση στην Ελασσόνα, οργανώνουν οι δάσκαλοι-ες, που αποφοίτησαν από την Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας, τα έτη 1959 -1960, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.

Λεωφορείο, που θα βρίσκεται την ίδια μέρα, στη Λάρισα, επί της οδού Παλαιολόγου, πλησίον της αερογέφυρας, στις 9.45 το πρωί θα παραλάβει τους συμμετέχοντες που θα φτάσουν από Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Αριδαία, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Αθήνα, ενώ ακολούθως θα μεταβεί στις 10 π.μ., να παραλάβει κι άλλους που θα περιμένουν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας(από Αμπελώνα, Τύρναβο κ.α.).

Οι πενήντα περίπου απόμαχοι της εκπαίδευσης θα κατευθυνθούν στο μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους θανόντες συναδέλφους τους και θα ακολουθήσει ξενάγηση στο μουσείο της Μονής.

Εν συνεχεία θα μεταβούν στο κέντρο «Φαντασία», όπου θα προβληθεί βίντεο με το αξιοθέατα της περιοχής και θα μνημονευτούν τα ονόματα των αποθανόντων δασκάλων .

Κατά τη συνεστίαση μουσικό συγκρότημα θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες και το αντάμωμα δασκάλων θα κλείσει σε καφετέρια της πλατείας Ελασσόνας, όπου και θα αποφασιστεί το επόμενο ραντεβού για την ερχόμενη χρονιά, το οποίο προβλέπεται να γίνει στη Λάρισα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass