Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2022 15:00

Μουσική βραδιά στον Αμπελώνα

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή μουσική βραδιά διοργανώνει μεθαύριο στις 8.30 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελώνα.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο και την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στον εξωτερικό χώρο του Πέτρινου Δημαρχείου Αμπελώνα. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εστία Παράδοσης & Πολιτισμού «Ο Αμπελώνας» και οι μουσικοί Θέμης ΣαΜαντζής, μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου στο πιάνο και η Ευγενία Μαμανού, καθηγήτρια Πιάνου στο τραγούδι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Παράταση για τροποποίηση ΑΠΔ ασφάλισης δικηγόρων μηχανικών και υγειονομικών

Δίνεται παράταση μέχρι και 30/12/2022 λειτουργίας ηλεκτρονικής υπηρεσίας τροποποίησης ασφάλισης έμμισθων δικηγόρων, μισθωτών μηχανικών και Υγειονομικών. Την παράταση λειτουργίας, μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας τροποποίησης των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) των ετών 2019 και 2020 για έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς (εγκύκλιος e-ΕΦΚΑ 65/2021), γνωστοποιεί η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του φορέα, ολοκληρώνεται η ανάπτυξη νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας επιστροφής στους δικαιούχους των αντιστοίχως αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών.

 

Γιορτάζει ο Ι.Ν. Αμπελίων Βερδικούσιας

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Πανηγυρίζει σήμερα ο Ιερός Ναός Αγίων Πάντων, στα Αμπέλια Βερδικούσιας.
Χθες το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και σήμερα 7 το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί η πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου θα χοροστατήσει ο σεβασμ. Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων και θα συλλειτουργήσουν ο «οικοδεσπότης» εφημέριος του Ναού π. Στυλιανός Φούντας και ιερείς όμορων ενοριών.

 

Προσκυνηματική εκδρομή στα Μετέωρα

Προσκυνηματική εκδρομή στα Μετέωρα (Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου) και στη Θεόπετρα (Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων) θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ο ιερός ναός Της του Θεού Σοφίας Χαραυγής Λάρισας. Η αναχώρηση θα γίνει από τον ιερό ναό στις 14.30. Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής στις κυρίες της Ερανικής Επιτροπής του ναού: Κερασίνα Χριστοδούλου (6989-528.626) και Ιωάννα Κουφοδήμου (2410-235.687).

 

Ο ετήσιος χορός της «Ξηροκρανιάς»

Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του σήμερα στις 12:00 (μεσημέρι) στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα» (5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα). Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά η ορχήστρα του Τάσου Σβάρνα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά (παιδικά και ενηλίκων) του Συλλόγου. Πληροφορίες Λάμπρος Γκονέλας 6976-497.610.

 

Εκδρομή Ρουμελιωτών στην ορεινή Ναυπακτία

Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Ν. Λάρισας “Αθανάσιος Διάκος” διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία στις 2, 3 και 4 Ιουλίου με αφορμή τη Γιορτή Τσαγιού στην Περίστα με διαμονή στον Πλάτανο. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Κυριτσάκα Ελένη 6938-744.313, Ρίζου Κατερίνα 6972-099.694, Παπαδρόσου Χρύσα 6937-118.213, Παπαγεωργίου Γεωργία 6978-218.004.

 

Σεμινάριο της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας (Ε.Ρ.ΘΕ.) σε συνεργασία με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων (Ε.ΡΑ.ΔΙΚ.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Ψηφιακές Ραδιοερασιτεχνικές Επικοινωνίες», σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, στις 10:30 στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (Καλλισθένους και Θεοφράστου). Εισηγητές θα είναι οι: Βελισσάρης Δημήτρης (SV1EDZ), Σαμαράς Δημήτρης (SV4LAD).

 

Σύσκεψη φορέων για φτώχεια-ακρίβεια

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου καλεί σε σύσκεψη σωματεία και συλλόγους του Δήμου Τυρνάβου, την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το θέμα της συλλογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων της ακρίβειας και της φτώχειας και θα οριστικοποιηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται άγρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass