Μαζική κάθοδος συνταξιούχων στην Αθήνα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣKΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2022 21:01

Να δώσουν μαζικό, μαχητικό «παρών» στην πανελλαδική συγκέντρωση διεκδίκησης που

θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 24 Ιούνη αποφάσισαν, μετά από πρόσφατη περιφερειακή σύσκεψη, τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία της Θεσσαλίας. Οι ίδιοι δηλώνουν έτοιμοι για κάθοδο στην πρωτεύουσα διεκδικώντας αυξήσεις στις συντάξεις, επιτάχυνση των διαδικασιών έκδοσής τους και αναβάθμιση της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.
Χθες το πρωί στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, στο Επιμελητήριο, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνταξιούχων Θεσσαλίας τόνισαν πως θα μισθωθούν πούλμαν που θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και από τις 4 θεσσαλικές πρωτεύουσες. Η μεγάλη συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο. Στόχος των συνταξιούχων είναι να συνομιλήσουν και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του επισημάνουν, όπως τονίζουν, πως «έχουν ήδη φτάσει στα όριά τους», καθώς οι τεράστιες αυξήσεις σε τιμολόγια ρεύματος, καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης «ισοπεδώνει» τον οικογενειακό τους προγραμματισμό. Ο Θανάσης Κουμαντζέλης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Λάρισας, τόνισε πως όλοι οι συνταξιούχοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο. «Οι συνταξιούχοι για ακόμα μία φορά θα δώσουμε το «παρών» στη συγκέντρωση, με στόχο να συναντήσουμε τον πρωθυπουργό» τόνισε χαρακτηριστικά. «Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τη Λάρισα στις 6 το πρωί και είναι δωρεάν για όλους». Στη συνέχεια, ο Αστέριος Τσούτσας, πρόεδρος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας, σημείωσε πως «κάθε χρόνο οι συνταξιούχοι χάνουν μια περιουσία, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 7.500 ευρώ...». Σημειώνεται πως τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06:00 για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ από τον Αγ. Βελησσάριο. Για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την οδό Τάκη Τσιόγκα.               Γ. ΠΕΤΡΟΥ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass