Τίμησαν τη Μάρω Θεοδωράκη

ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2022 15:01

Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με τη Μαρία Κρίκα

διοργάνωσε την τιμητική εκδήλωση για την κα Μάρω Θεοδωράκη για τη σειρά των βιβλίων της «Σ’ αγαπώ», την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα.
Την εκδήλωση άνοιξε η συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης Μαρία Κρίκα η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο της Μάρως Θεοδωράκη. Η συγγραφέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μέσα σε μια δημοσιογραφική και μουσική οικογένεια. Σπούδασε Πιάνο στο Εθνικό Ωδείο, αποφοιτώντας με Άριστα παμψηφεί, Τραγούδι, Φωνητικά στο Πρότυπο Πειραματικό Ωδείο, Μουσικοκινητική Αγωγή και Σεμινάρια Φωνητικής Δραματουργίας. Από το 1998 διδάσκει υποκριτικό τραγούδι σε δραματικές σχολές και στο Αμερικάνικο Κολέγιο (Deree).
Η Μάρω Θεοδωράκη είναι γνωστή και για τη συγγραφική της δράση, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 50 παιδικά βιβλία, αποσπάσματα των οποίων περιλαμβάνονται στα σχολικά βιβλία. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι (2016), Χιονομπαλού (2016), Δημιουργικό τραγούδι και μουσικοκινητική (2016), Γιαγιά, σ’ αγαπώ! (2017), Να ζεις δυνατά (2017), Βάρκα στον γιαλό (2018), Εγώ είμαι η φωνή μου (2019), Το μικρό μου κουβαράκι (2019), Μπαμπά, σ’ αγαπώ! (2020) και Παππού, σ’ αγαπώ! (2021).
Η πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Λάρισας Δήμητρα Αποστολοπούλου καλωσόρισε τους επίσημους και αναφερόμενη στη Μάρω Θεοδωράκη για τη σειρά των βιβλίων της «Σ’ΑΓΑΠΩ» είπε τα εξής : Έξι γράμματα εκφράζουν το ύψιστο συναίσθημα. Σ’ αγαπώ δεν μπορώ τίποτα άλλο να πω, πιο βαθύ πιο απλό πιο μεγάλο! (Θεώνη Δρακοπούλου). Σ’ αγαπώ σημαίνει σε βλέπω. Η αγάπη βλέπει με την καρδιά όχι με τα μάτια. Η αγάπη αναγνωρίζει την ψυχή. Σ’ αγαπώ σημαίνει σε αποδέχομαι. Δεν κρίνουμε. Σ’ αγαπώ σημαίνει σε ευχαριστώ. Ευχαριστούμε που είσαι στη ζωή μας, μας φροντίζεις. Σ’ αγαπώ σημαίνει είμαι εδώ για εσένα ολοκληρωτικά, παρόντες ψυχή τε και σώματι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, Αιδεσιμότατος Πάτερ Ευάγγελος, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Βασίλειος Πινακάς εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα, κα Άννυ Ψάρρα-Περήφανου ως εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Παιδής.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass