Ενα μεγάλο πάρτι στην αγορά των Φαρσάλων

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2022 15:06

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά στα Φάρσαλα, με τη διοργάνωση

της 5ης κατά σειράς «Λευκής Νύχτας» στην πόλη. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, επέστρεψε ξανά η γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων, το Επιμελητήριο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας τη συγκεκριμένη βραδιά ενισχύοντας την πόλη και την τοπική αγορά.
Πολίτες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν πλατείες, κεντρικούς πεζόδρομους και προχώρησαν σε αγορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης έως τις 12 τα μεσάνυχτα, που έκαναν εκπτωτικές τιμές, ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Τον γιορτινό τόνο έδωσαν dj που έπαιζαν μουσική και ακούγονταν σε όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ πραγματοποιούνταν ειδικά παιχνίδια για παιδιά με ζωγραφιές προσώπου και παραστάσεις, όπως επίσης υπήρχε άφθονο δωρεάν ποπ-κορν και μαλλί της γριάς για όλους.
Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας ανέφερε στην «Ε» τα εξής: «Τους ρυθμούς της «Λευκής Νύχτας» ακολούθησαν μέχρι πολύ αργά το βράδυ οι επισκέπτες και κάτοικοι, δημιουργώντας στους δρόμους της πόλης μία λαμπρή γιορτή. Διασκέδασαν με τα happenings και τη μουσική που υπήρχε και ταυτόχρονα αγόρασαν σε καταπληκτικές τιμές που προσέφεραν τα καταστήματα της πόλης μόνο για αυτήν τη βραδιά.
Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού, χαιρόμαστε που καταφέραμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια τους και ακόμα χαιρόμαστε που είδαμε πολλά χαμόγελα! Όλοι οι στόχοι του Εμπορικού Συλλόγου επιτεύχθηκαν στον μεγαλύτερο βαθμό, η λάμψη αυτής της «Λευκής Νύχτας» φώτισε τη πόλη μας και την αγορά της. Η φετινή εκδήλωση είχε περισσότερη ανταπόκριση από αυτήν του 2019 και η στήριξη για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων ήταν σημαντική. Μας γεμίζει με ικανοποίηση, αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και με τεράστια ευθύνη έτσι ώστε κάθε χρόνο να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω και να γίνεται ακόμα καλύτερη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές μας και στον καθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτήν τη βραδιά, ώστε να έχει αυτήν τη μεγάλη επιτυχία».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass