Το «Penny Marathon» στη Λάρισα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2022 17:44

Η ΑΣΠΔΑ Κοιν.Σ.Επ. Λάρισας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Penny Marathon Larissa 2022, μαζί με τις πόλεις Αθήνα, Καλαμάτα, Σαλαμίνα, το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το Βανκούβερ και την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

To Penny Marathon που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου, θα γίνει πρώτη φορά στη Λάρισα. Ξεκίνησε στην Αθήνα το 2012 και είναι ο μοναδικός μαραθώνιος τέτοιου είδους σε όλο τον κόσμο, ένας μαραθώνιος αφιερωμένος στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, που γεννιούνται, εγκαταλείπονται, κακοποιούνται, σκοτώνονται και πεθαίνουν στους αφιλόξενους δρόμους της Ελλάδας και όχι μόνο. Η ΑΣΠΔΑ Κοιν.Σ.Επ. σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής: «Έχουμε δύο στόχους: να σώζουμε τις ζωές εγκαταλελειμμένων, παραμελημένων και κακοποιημένων ζώων συντροφιάς (όπως οι γάτες και οι σκύλοι) και να υποστηρίζουμε ανθρώπους και ομάδες που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή ενός ζώου. Τα χρήματα που λαμβάνουμε από χορηγίες, δωρεές και πωλήσεις, χρησιμοποιούνται για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας της διάσωσης ή την εύρεση οικογένειας για το ζώο, όπως επείγοντα ιατρικά περιστατικά, μεταφορές, τροφές και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, όπως κουβέρτες κ.λπ., στειρώσεις, εμβολιασμούς και άλλα απαραίτητα έξοδα». Τη διοργάνωση στην Αθήνα υποστηρίζει και το 2022, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Για τη διαδρομή ανακοινώνουν τα ακόλουθα: «Θα περπατήσουμε στην Πελασγία οδό, στην ιστορική πολιτιστική διαδρομή στον Λόφο του Μεζούρλου, γύρω από το Διαχρονικό Μουσείο, όλοι μαζί, μόνο παρέα με τους τετράποδους φίλους μας. Το σημείο συνάντησης και εκκίνησης για τα 2,5 χλμ. είναι ο χώρος μπροστά από το Διαχρονικό Μουσείο! Οι εγγραφές συμμετοχής είναι δωρεάν. Αλλά η εγγραφή είναι υποχρεωτική για να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα και να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια τέλεια και ασφαλή εμπειρία. Ακόμη θα συγκεντρώνουμε τροφές (κροκέτες και κονσέρβες) για σκυλιά και γάτες για φιλόζωους και καταφύγια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές στις άλλες πόλεις, οι δωρεές σε σκυλοτροφές και γατοτροφές είναι ευπρόσδεκτες. Επίσης για τους σκοπούς του Penny Marathon μπορείτε να κάνετε δωρεές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass