Τελετή αποφοίτησης στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου

ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2022 15:05

Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου πραγματοποίησε με επιτυχία την τελετή αποφοίτησης

των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Λυκείου για τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην αυλή του σχολείου.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Τυρνάβου ετοίμασαν και φέτος, για 2η χρονιά, μια εκδήλωση με αγάπη και φροντίδα για τους μαθητές και τις μαθήτριες που αποχαιρετούν το σχολείο, όπου συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί που βγήκαν στη σύνταξη, η Κατερίνα Μπρότση και η Ελευθερία Παπαλέξη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου, Ιωάννης Κόκουρας, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Χριστόφορος Κατσαρός, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων ν. Λάρισας, Βασιλική Ψαριανού, και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, Νικόλαος Ζέρβας, ο οποίος σημείωσε ότι το ΕΠΑΛ Τυρνάβου με τις πολλές και ποικίλες δράσεις του είναι σαν πρότυπο σχολείο. Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, Ελένη Νούλα, μίλησε στα παιδιά, τους απένειμε τους τίτλους σπουδών και τους έδωσε χειροποίητο δώρο που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ειδικά για αυτήν τη βραδιά, όπως ανέφερε η πρόεδρος Γιάννα Κάκκα.
Προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από όλη τη σχολική χρονιά και τις δράσεις του σχολείου, το οποίο επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Μαρία Μπεκίρη και Δήμητρα Γεράση, ενώ σκόρπισε στιγμές γέλιου ο απόφοιτος Βασίλης Ντέλλας με το καυστικό του χιούμορ στο «Stand Up Comedy».
Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από τον Ντίνο Βαλάντη (μπουζούκι, κιθάρα), Στεφανίδη Πασχάλη (κλαρίνο) και Πιλλάτι Ελένη (τραγούδι), ενώ δικά της τραγούδια παρουσίασε η Μήνου Ευαγγελία και dj-set ο Αγραφιώτης Δημήτρης και Ούρδας Νικηφόρος. Εδέσματα είχαν ετοιμάσει καθηγητές και γονείς, ενώ θετική εντύπωση έκανε η συμβολή και η συμμετοχή όλων στην οργάνωση, καθώς και στην καθαριότητα του χώρου. Η παρουσίαση έγινε από τον Αργύρη Γιουρούκη και τον Δημήτρη Σακατζή, ο οποίος είχε και τον γενικό συντονισμό.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass