ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ., ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Οι θέσεις διοίκησης στον Δήμο Αγιάς

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2014 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:29

 

 

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Ορίστηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς οι πρόεδροι, οι αντιπρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγιάς, της Α.Ε. «Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Αγιάς», της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ», του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρακλείδης» και της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Έτσι, λοιπόν, στο Δ.Σ. της «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς», ορίστηκαν, εκ της πλειοψηφίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Λέτσιος Βασίλειος, με αναπληρωτή τον Τσιώνη Αστέριο, Γιάνναρος Γεώργιος, με αναπληρωτή τον Τριανταφύλλου Ευθύμιο, Αργυρούλης Ιωάννης, με αναπληρώτρια τη Γιαννουλέα Χριστίνα, και Ριζούλης Στέφανος, με αναπληρωτή τον Σμυρλή Βασίλειο. Εκ της μειοψηφίας, οι Αράπης Χρήστος, με αναπληρωτή τον Καλαγιά Γρηγόριο, και Ολύμπιος Αθανάσιος, με αναπληρωτή τον Τριανταφύλλου Αθανάσιο. Επίσης, οι διευθυντές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Αγιάς, ο υποδιευθυντής του Γυμνασίου, εκπρόσωποι γονέων των μαθητών του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΠΑΛ με τους αναπληρωτές τους. Τέλος, εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων Λυκείου και Γυμνασίου Αγιάς με τους αναπληρωτές τους, που ορίζονται από τα αρμόδια όργανα των μαθητικών κοινοτήτων.

Στο Δ.Σ. της «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς», ορίστηκαν, εκ της πλειοψηφίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Λέτσιος Βασίλειος, με αναπληρωτή τον Σμυρλή Βασίλειο, Γιάνναρος Γεώργιος, με αναπληρωτή τον Τριανταφύλλου Ευθύμιο, Γιαννουλέα Χριστίνα, με αναπληρωτή τον Αργυρούλη Ιωάννη, και Ριζούλης Στέφανος, με αναπληρωτή τον Τσιώνη Αστέριο. Εκ της μειοψηφίας, οι Μπεϊνάς Αντώνιος, με αναπληρωτή τον Μασούρα Γεώργιο, και Αναστασίου Ιωάννης, με αναπληρωτή τον Σιμούλη Θωμά. Επίσης, οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Αγιάς, Δήμητρας, Σωτηρίτσας και Στομίου, εκπρόσωποι γονέων των Δημοτικών Ενοτήτων Αγιάς, Λακέρειας, Μελιβοίας και Ευρυμενών με τους αναπληρωτές τους, που ορίζονται με απόφαση των διοικητικών οργάνων των συλλόγων και στην περίπτωση που δεν υπάρχει σύλλογος με κλήρωση που διενεργείται μεταξύ των γονέων. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων και των δύο σχολικών επιτροπών τοποθετήθηκαν οι Λέτσιος Βασίλειος και Ριζούλης Στέφανος, αντίστοιχα.

Στην Α.Ε. «Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Αγιάς», ορίστηκαν πρόεδρος ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας και μέλη του Δ.Σ. οι δημοτικοί σύμβουλοι, εκ της πλειοψηφίας, Αγγελακόπουλος Ρίζος (αντιπρόεδρος), με αναπληρωτή τον Τριανταφύλλου Ευθύμιο, και, εκ της μειοψηφίας, Μπεϊνάς Αντώνιος, με αναπληρωτή τον Ολύμπιο Αθανάσιο. Επίσης, οι δημότες Τζουβάρας Δημήτριος, με αναπληρωτή τον Χασιώτη Δημήτριο, Μυλωνά Κλεοπάτρα, με αναπληρωτή τον Τσοποτό Ιωάννη, Γκαραγκάνη Βασιλική, με αναπληρώτρια την Κουτόβα Μαρία, Αποστολίδου Μαρία, με αναπληρωτή τον Τσιάρα Νικόλαο, Μακροδήμου Κορίνα, με αναπληρώτρια την Τσιντζιράκου Ελένη, Ντάγκας Νικόλαος, με αναπληρωτή τον Χασιώτη Ιωάννη.

Στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ», ορίστηκαν μέλη του Δ.Σ., εκ της πλειοψηφίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σουλιώτης Θεόδωρος, με αναπληρωτή τον Αργυρούλη Ιωάννη, και Τσιώνης Αστέριος, με αναπληρωτή τον Μάρκου Σωτήριο. Εκ της μειοψηφίας, ο Βατζιάς Αντίγονος, με αναπληρωτή τον Αράπη Χρήστο. Επίσης, οι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Αγιάς Βαλάρης Βασίλειος, με αναπληρωτή τον Αρχοντή Αχιλλέα, Αλή – Χαν Μαρία, με αναπληρώτρια τη Μυλωνά Πάτρα, Δελημήτρoς Αντώνιος, με αναπληρωτή τον Τσιάρα Νικόλαο, Τζιτζιλέρη Φωτεινή, με αναπληρωτή τον Ριζούλη Δημήτριο, Βαλάρη Αντωνία, με αναπληρώτρια την Καρβουνιάρη Ζωή, Χασταλής Περικλής, με αναπληρωτή τον Γεωργοβίτσα Δημήτριο, και Αγγελή Καλλιόπη, με αναπληρώτρια την Παπαϊωάννου Αντωνία. Ακόμη, ως εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων ο Κρανιώτης Ευάγγελος, εκπρόσωπος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μελιβοίας «Ο Όμηρος», με αναπληρωτή τον Αργύρη Αθανάσιο εκπρόσωπο του ίδιου συλλόγου. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος τοποθετήθηκαν οι Βασίλης Βαλάρης και Αντώνιος Δελημήτρος, αντίστοιχα.

Στο ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» ορίστηκαν, εκ της πλειοψηφίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σκαρκάλης Χρήστος, με αναπληρωτή τον Τσιώνη Αστέριο, Ζιούλη Αναστασία, με αναπληρωτή τον Μάρκου Σωτήριο, Κούκας Γεώργιος, με αναπληρωτή τον Ριζούλη Στέφανο, και Γιάνναρος Γεώργιος, με αναπληρωτή τον Τριανταφύλλου Ευθύμιο. Εκ της μειοψηφίας, ο Σιμούλης Θωμάς, με αναπληρωτή τον Μασούρα Γεώργιο. Επίσης, οι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Αγιάς, Καλλιάς Ιωάννης, με αναπληρωτή τον Κούρναβο Δημήτριο, Ρέπος Αντώνιος, με αναπληρωτή τον Τσανά Κων/νο, Παπαγγελή Πιπίνα, με αναπληρώτρια την Αγγελή Καλλιόπη, Δανιήλ Αντωνία, με αναπληρώτρια την Οικονόμου Πελαγία, Κουτούλα Νίκη, με αναπληρώτρια τη Χιλάριο Βιντάλ Ιουλία, Αρχοντή Ευαγγελία, με αναπληρωτή τον Παπαϊωάννου Άγγελο, και Παπακώστα Ευθυμία, με αναπληρώτρια τη Μπάτσικα Σταυρούλα. Τέλος, ο Φλούδας Ηλίας, με αναπληρωτή τον Στάθη Νικόλαο, οι οποίοι προτάθηκαν από τη μειοψηφία. Τοποθετήθηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σκαρκάλης Χρήστος και η Αναστασία Ζιούλη, αντίστοιχα.

Στη ΔΕΥΑ πρόεδρος ορίστηκε ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας. Μέλη του Δ.Σ. οι δημοτικοί σύμβουλοι, εκ της πλειοψηφίας, Μπάτσικας Βασίλειος (αντιπρόεδρος), με αναπληρωτή τον Λέτσιο Βασίλειο, και Γιαννουλέα Χριστίνα, με αναπληρωτή τον Αγγελακόπουλο Ρίζο. Εκ της μειοψηφίας, οι Καλαγιάς Γρηγόριος, με αναπληρωτή τον Μπεϊνά Αντώνιο, Μαρούδα – Λιαράτσικα Χαδίνα (Νίνα), με αναπληρωτή τον Κασίδα Ιωάννη. Επίσης, η Φαλίδη Βεατρίκη, εκπρόσωπος Συλλόγου Επαγγελματιών Αγιοκάμπου, με αναπληρωτή τον Τζουβάρα Δημήτριο εκπρόσωπο Συλλόγου Επαγγελματιών Βελίκας – Σωτηρίτσας, και οι δημότες Παππάς Αθανάσιος, με αναπληρωτή τον Παναγιώτου Γεώργιο, Ξαφάρας Χρήστος, με αναπληρωτή τον Χασιώτη Ιωάννη, και Μπελιάς Αντώνιος, με αναπληρωτή τον Κρανιώτη Ευάγγελο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass