Πιάστηκε να οδηγεί με πλαστές πινακίδες

ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 57ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2022 21:01
Η απλή τροχονομική παράβαση αποκάλυψε και σοβαρότερες παρατυπίες... Η απλή τροχονομική παράβαση αποκάλυψε και σοβαρότερες παρατυπίες...

Τις πλαστές πινακίδες με τις οποίες οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενόσω είχε παραδώσει τις κανονικές στην Εφορία, αποκάλυψε μια «απλή» τροχονομική παράβαση, για την οποία ελέγχθηκε 57χρονος Βολιώτης σε μπλόκο αστυνομικών του Τμήματος Κιλελέρ.


Λίγο μετά τις 12 προχθές το μεσημέρι, στην παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου, αστυνομικοί του Τμήματος Κιλελέρ σε ελέγχους που πραγματοποιούσαν στο ύψος της Γαλήνης διαπίστωσαν τροχονομική παράβαση στο επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, λόγο για τον οποίο κλήθηκε να ελεγχθεί. Κατά τον έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το επιβατικό αυτοκίνητο κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες που είχε κατασκευάσει ο 57χρονος, αφού οι δύο νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας του Ι.Χ. έχουν παραδοθεί στην Οικονομική Εφορία Μαγνησίας. Ο 57χρονος συνελήφθη, για να αφεθεί ελεύθερος μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του. Νωρίτερα του επιβλήθηκαν ωστόσο συνολικά πρόστιμα ύψους 875 ευρώ, εκ των οποίων 500 ευρώ για το ανασφάλιστο Ι.Χ. και επιπλέον 375 ευρώ για διάφορες παραβάσεις. Να σημειωθεί τέλος ότι οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας αφαιρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ το αυτοκίνητο παραμένει ακινητοποιημένο στην ΕΛ.ΑΣ.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass