O πρόεδρος Μεταξοχωρίου απαντά στην καταγγελία για μη συντήρηση των αγροτικών δρόμων

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2014 18:36 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:31

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Στην καταγγελία του Αγροτικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου περί αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής Αγιάς και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεταξοχωρίου στο θέμα της συντήρησης των αγροτικών δρόμων του χωριού, καταγγελία που δημοσιοποιήθηκε μέσω της «Ε» την περασμένη Παρασκευή, απαντά με επιστολή του στην εφημερίδα ο πρόε­δρος του Μεταξοχωρίου Γιάννης Πατσιαβούρας.

Μέσω αυτής, ο κ. Πατσιαβούρας υποστηρίζει «Ο εν λόγω αγροτι­κός δρόμος στη θέση “Κούτσουρο” συντηρήθηκε πέρυσι την Άνοιξη περνώντας τον με γκρέϊτερ και συμπληρώνοντάς τον με χαλίκια όπου χρειάζονταν.

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε φέτος, πέρα από τις βροχοπτώ­σεις, σε έναν μεγάλο βαθμό οφείλεται στα νερά από τα ποτίσματα των χωραφιών, στο χαλασμένο αρδευτικό δίκτυο συγκεκριμένης ιδιωτικής ομαδικής πομώνας και στη δοκιμή της ίδιας πομώνας όπου, μετά από επισκευή, όλο το νερό στη διάρκεια της δοκιμής για να καθαρίσει η γεώ­τρηση, αντί να μοιράζεται στα χωράφια έπεφτε στον δρόμο.

Συνεπώς, οι φίλοι παραγωγοί, εκτός των απαιτήσεων, που ορθά και δίκαια έχουν τόσο από τη Δημοτική Αρχή, όσο και από την Τοπική Κοι­νότητα, πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν και ορισμένες υποχρεώσεις, όπως τη συντήρηση των αρδευτικών τους αγωγών για να μη τρέχει το νερό στους δρόμους, τον περιορισμό των πλεονασμάτων νερού από τα ποτί­σματα και το κόψιμο των κλωναριών για να είναι εύκολη η πρόσβαση των χωματουργικών μηχανημάτων του Δήμου.

Όσο για την αδιαφορία και τη στάση, τόσο του προέδρου, όσο και του δημάρχου, αντιδημάρχων κ.λπ., ο Αγροτικός Σύλλογος ας ψάξει αλ­λού . Έχουμε αποδείξει περίτρανα, αλλά και οι κάτοικοι του Μεταξοχω­ρίου βλέπουν και αναγνωρίζουν καθημερινά, τον αγώνα και την προσπά­θεια τόσο του προέδρου του Μεταξοχωρίου, όσο του δημάρχου και των άλλων αιρετών, που τους επέλεξαν για να τους εκπροσωπήσουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass