Ταλαιπωρία σε παράλια και σήραγγες Πλαταμώνα

-Από black out και τροχαίο -Χωρίς νερό Καλλιπεύκη-Καστρί Λουτρό

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2022 15:03

Δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα για αρκετούς στα παράλια του Νομού Λάρισας, καθώς το πρωί σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να βυθιστούν στο σκοτάδι.


Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε Μεσάγγαλα, Στόμιο, Αιγάνη, Πυργετό, Καστρί Λουτρό κι αλλού, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη τις μεσημεριανές ωρες.
Αρκετοί επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης δήλωσαν εξοργισμένοι από το χθεσινό black out, καθώς δημιουργήθηκαν προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους. «Μία ο κακός καιρός, μία η κακή …ΔΕΗ, εμείς δεν πρόκειται να ανασάνουμε ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά εστιάτορας της περιοχής.
ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ
Να σημειωθεί ότι η διακοπή ρεύματος στο Καστρί Λουτρό έφερε και διακοπή νερού, με τους κατοίκους να δηλώνουν αγανακτισμένοι, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν χθες.
Ανάλογα προβλήματα καταγράφηκαν χθες και στην Καλλιπεύκη, όπου από τις 12:00 το μεσημέρι το χωριό ξέμεινε από νερό. «Καλοκαίρι και δεν έχουμε πόσιμο νερό, ούτε για τις τουαλέτες. Ένα αγαθό απαραίτητο για μικρούς και μεγάλους. Τηλεφωνούμε στη ΔΕΥΑ Τεμπών, αλλά δεν απαντά κανείς» δήλωσε στην «ΕτΔ» ο Στ. Π.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα παρουσιάστηκε στη βάνα που μεταφέρει νερό από τη μία δεξαμενή στην άλλη, ενώ το συνεργείο που μετέβη στην περιοχή προχώρησε σε κάποιες πρόχειρες παρεμβάσεις, αποκαθιστώντας μερικώς την υδροδότηση. Σήμερα Δευτέρα οι εργασίες θα συνεχιστούν για την ολική αποκατάσταση του προβλήματος.
ΤΡΟΧΑΙΟ
Δύσκολη ήταν η επιστροφή και για εκατοντάδες οδηγούς χθες το απόγευμα, καθώς σημειώθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα στα διόδια της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στη σήραγγα του Πλαταμώνα. Μέχρι να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα από το οδόστρωμα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί προσωρινά, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass