«Εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΡΙΣΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ» ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2022 15:18

Για «εγκατάλειψη» καταγγέλλει τον Δήμο Λαρισαίων ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα-Μπροστά» Κων. Αργυρόπουλος. Αναλυτικότερα στην καταγγελία του αναφέρει τα εξής: «Περπατώντας στη Λάρισα τον Αύγουστο του 2022 πραγματικά με πιάνει μελαγχολία. Διαπιστώνω

την εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή σε βασικά πράγματα που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα του Λαρισαίου δημότη. Σε μια αυτοψία πέριξ του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας που σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες, 9 στους 10 κάδους είναι σπασμένοι, με μπαλώματα από εργασίες των υπαλλήλων του αμαξοστασίου, ώστε να λειτουργούν, χωρίς καπάκια, με έντονη τη δυσοσμία που φαίνεται ότι έχουν να πλυθούν πολύ καιρό.
Ακόμη όλοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι βρώμικα. Έχουν να πλυθούν πολύ καιρό και είναι γεμάτα με σκουπίδια. Φυσικά όλοι οι δρόμοι στις συνοικίες έχουν μπαλώματα και τρύπες στο έδαφος, ακόμη και δίπλα από αθλητικά κέντρα που παίζουν παιδιά με κίνδυνο να τραυματιστούν. Αυτά τα πράγματα αναδεικνύουν ένα βασικό πρόβλημα, ότι η Δημοτική Αρχή Καλογιάννη έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της εξουσίας, αδιαφορώντας για τον απλό πολίτη, δίνοντας χρήματα σε εργολαβίες και μόνο για έργα βιτρίνας, ενώ θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλους τους κάδους της πόλης και να υπάρχει και μια συντήρηση των δρόμων, όχι βάζοντας τη ΔΕΥΑΛ για ασφαλτοστρώσεις, αλλά ενεργώντας με σύνεση σε όλες τις παρατηρήσεις που εκφράζουν κατά περιόδους οι πολίτες.
Προσωπικά σε όλες τις ερωτήσεις για προβλήματα δρόμων στα Πυροβολικά, στην περιοχή του Θεσσαλικού, στη Φιλιππούπολη, τον Άγιο Γεώργιο και σε άλλες περιοχές, το μόνο που δέχθηκα ως απάντηση ήταν ότι έχω δίκιο και ότι στον επόμενο προγραμματισμό θα υλοποιηθούν. Το μόνο που έγινε όμως αυτά τα χρόνια ήταν ένα μεγάλο τίποτα. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Καλογιάννη ένα πράγμα να γνωρίζετε, δεν κοροϊδεύετε εμένα, τους Λαρισαίους πολίτες εμπαίζετε, που μας επισημαίνουν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα της Λάρισας» καταλήγει ο κ. Αργυρόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass