Ανάρπαστα τα vouchers για Εύβοια και Σάμο

ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2022 15:20

Δεν πρόλαβε να ανοίξει η πλατφόρμα του North Evia - Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr για την 3η φάση που αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου και οι δικαιούχοι έσπευσαν να υποβάλουν τις

αιτήσεις τους με αποτέλεσμα μέσα σε 20 λεπτά να ολοκληρωθεί η διαδικασία αιτήσεων έκδοσης άυλης ψηφιακής κάρτας για την 3η φάση λόγω συμπλήρωσης των διαθέσιμων καρτών. Η πλατφόρμα τέθηκε σε λειτουργία τέθηκε από χθες στις 12:00 το μεσημέρι. Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου. Όπως οι πρώτες δύο φάσεις, αντίστοιχα και η τρίτη φάση του προγράμματος αφορά σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το διάστημα έως και 30-09-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές. Ειδικότερα:
* Για τη Βόρεια Εύβοια εκδόθηκαν 9.422 κάρτες των 150 ευρώ (7.300 κάρτες οι οποίες προβλέπονταν για την 3η φάση από τη σχετική ΚΥΑ και 2.122 από αδιάθετο υπόλοιπο της πρώτης φάσης) και
* για τη Σάμο εκδόθηκαν 4.491 κάρτες των 300 ευρώ (3.650 κάρτες οι οποίες προβλέπονταν για την 3η φάση από τη σχετική ΚΥΑ και 841 από αδιάθετο υπόλοιπο της πρώτης φάσης).
Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κατά τις δύο πρώτες φάσεις του North Evia - Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα:
* Για τη Βόρεια Εύβοια έχουν αποθηκευτεί 9.874 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 8.426 έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.
* Για τη Σάμο έχουν προστεθεί 5.261 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 4.799 εξ αυτών έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.
Αναλυτικός οδηγός υπό μορφή ερωταπαντήσεων βρίσκεται στο vouchers.gov.gr/eviasamospass και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ο πολίτης μπορεί να απευθύνεται στο 215-215. 7841 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 - 17:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass