Ευθύνη του Δήμου η εξαίρεση από το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2022 15:12

«Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή Τυρνάβου έμειναν με τη φωτογραφία του Μ. Βορίδη στο χέρι».

Με αυτά τα λόγια ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου επικρίνει το πρόβλημα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγροτική οδοποιία σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τσικριτζή «έχουμε αναδείξει το πρόβλημα με δεκάδες ανακοινώσεις μας και με φωτογραφικό υλικό. Η κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους θυμίζει στίβο μάχης και θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα αγροτών – κτηνοτρόφων και εργατών γης. Δημιουργώντας παράλληλα τεράστιες φθορές στα αγροτικά οχήματα-μηχανήματα, αλλά και τα παρελκόμενα αυτών. Λες και ξεχείλισαν τα χρήματα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας για να διορθώνουν βλάβες που προέρχονται από τα χάλια που έχουν όλοι οι Αγροτικοί δρόμοι του Δήμου Τυρνάβου.
Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες το εξής ωραίο ότι δίδονται εκατομμύρια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε γειτονικούς Δήμους (Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Λαρισαίων, Φαρσάλων) για βελτίωση της αγροτικής τους οδοποιίας μετά από έγκριση των προτάσεων που κατέθεσαν. Ενώ στον Τύρναβο, ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή έμειναν με τη φωτογραφία του Βορίδη στο χέρι, μιας και η πρόταση που κατέθεσαν απορρίφθηκε. Διεκδικούμε και απαιτούμε άμεσα από την κυβέρνηση να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την άμεση βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, διότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με ορατό τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass