Ν. Μαλάκος: Πάψτε να λαϊκίζετε

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2014 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:38

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Παρέμβαση κάνει σήμερα ο πρώην δήμαρχος  Τύρναβου κ. Νίκος Μαλάκος, με αφορμή και τα πρόσφατα δημοσιεύματα για οικονομικά του Δήμου Τύρναβου  στην προηγούμενη θητεία.

Με δήλωσή του στην «Ε» ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου  ξεκαθαρίζει την στάση της παράταξής του, σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί ξεσκονίσματος οικονομικών στοιχείων και “μαύρου χρέους” στον Δήμο Τυρνάβου.

 Ο κ. Μαλάκος σημειώνει επίσης ότι όλα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα αποτελούν αίολες και επικίνδυνες κορώνες για χάρη φθηνού εντυπωσιασμού, και καλεί, εάν έχουν στοιχεία οι καταγγέλλοντες  και αποδείξεις να τα καταθέσουν στην Δικαιοσύνη και να καλέσουν και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για να φανεί επιτέλους «τις πταίει», εάν φταίει κάποιος ή κάποιοι και ποιοι τελικά, εάν υπάρχουν τυχόν παραλείψεις υπηρεσιακών παραγόντων και να αποδοθούν στον καθένα τα αναλογούντα.

Αναλυτικότερα ο κ. Μαλάκος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: «με μεγάλη θλίψη αλλά και απορία παρακολουθούμε όλοι οι δημότες τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής αλλά και μερίδας της ελάσσονος μειοψηφίας να σκανδαλολογούν επικίνδυνα και να εμφανίζονται ως τιμητές της κάθαρσης και της πολιτικής διαφάνειας. Στην προσπάθειά τους να αμαυρώσουν το τεράστιο έργο της Δημοτικής Αρχής – μία από τις μοναδικές στον τόπο που ξεχρέωσε τον Δήμο και άφησε και πλεόνασμα στο ταμείο του – και, ενώ διορθώθηκε το οικονομικό λάθος στο ταμείο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, συνεχίζουν να διαρρέουν, δημαγωγώντας επικίνδυνα και μολύνοντας την πολιτική ατμόσφαιρα του τόπου, δίχως να αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα που συσσωρεύονται επικίνδυνα στον Δήμο μας, ότι υπάρχουν ή θα βρουν στοιχεία, που αποδεικνύουν οικονομικά σφάλματα και παραλείψεις κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Μάλιστα, ο επικεφαλής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο διατείνεται πως υπάρχει και κρυφό χρέος.

Επειδή, όλα τα παραπάνω- αποτελούν αίολες και επικίνδυνες κορώνες για χάρη φθηνού εντυπωσιασμού, καλούμε  - και πιστεύω είναι απαίτηση όλων των δημοτών – εάν έχουν στοιχεία και αποδείξεις να τα καταθέσουν στην Δικαιοσύνη και να καλέσουν και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για να δούμε επιτέλους “τίς πταίει”, εάν φταίει κάποιος ή κάποιοι και ποιοι τελικά, εάν υπάρχουν τυχόν παραλείψεις υπηρεσιακών παραγόντων και να αποδοθούν στον καθένα τα αναλογούντα.

Και ο πρώην δήμαρχος Τύρναβου στην δήλωσή  του στην «Ε» καταλήγει: «το πολιτικό ήθος και ανάστημα στον Δήμο μας επιβάλλει άμεσες και ξεκάθαρες λύσεις από αυτούς που διατείνονται ότι αποτελούν «υπερασπιστές» της κάθαρσης. Τα οικονομικά στοιχεία είναι όλα κατατεθειμένα στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, όπως και το πλεόνασμα, σε χρήμα, σε λογαριασμούς που διατηρούν ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα. Ειδάλλως, να πάψει ο καθένας να λαϊκίζει και να δημαγωγεί επικίνδυνα, δηλητηριάζοντας την πολιτική ζωή του τόπου με αίολες κατηγορίες για χάρη πολιτικού εντυπωσιασμού. Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη ικανοποίηση να δούμε κινήσεις που θα αποδίδουν «τα του καίσαρος τω καίσαρει»  και όχι πυροτεχνήματα' άλλως ας πάψουν και να ασχοληθούν με την καθημερινότητα και για τον σκοπό που τους έστειλε ο λαός στο Δημαρχείο».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass