ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

Παράδρομος... στα χωράφια!

*Κάλεσαν την αστυνομία και τον δήμαρχο για το αδιέξοδο που δημιούργησε η εταιρία του αυτοκινητοδρόμου

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:39

 Αναστάτωση χθες στο Μ. Μοναστήρι καθώς η εταιρία που διαχειρίζεται τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, προχώρησε στην τοποθέτηση στηθαίων αποκλείοντας τη διέξοδο του παράδρομου προς το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού. Γεγονός που, πέραν της ασφάλειας της κυκλοφορίας, άπτεται της υπόθεσης των διοδίων και της προσπάθειας αποφυγής τους από πολλούς οδηγούς.

Πέραν της δυσκολίας που προκύπτει σε όσους επιθυμούν να μην πληρώσουν διόδια, το πρόβλημα μετατοπίζεται στο γειτονικό χωριό καθώς μέσα στους δρόμους του διοχετεύεται πλέον η κυκλοφορία του παράδρομου της Εθνικής οδού. Με προφανείς σοβαρές συνέπειες για την καθημερινότητα των κατοίκων.

Εξελισσομένων των έργων της εταιρίας κλήθηκε από τους κατοίκους η αστυνομία ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Αθ. Νασιακόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί σήμερα το επίμαχο σημείο.

«Δημιουργούν αδιέξοδο στον Παράδρομο της Εθνικής», διαμαρτύρεται ο Δήμος Σταΐδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νασιακόπουλου. «Οδηγούν την κυκλοφορία, από χωραφόδρομους μέσα στο χωριό. Είναι σοβαρό το πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να ξαναμπεί από τον παράδρομο στην Εθνική Οδό...». Όσο βρίσκονταν εκεί οι ανησυχούντες κάτοικοι του Μ. Μοναστηρίου, πέρασαν κάποια αυτοκίνητα. Συνάντησαν το αδιέξοδο, επέστρεψαν. «Ένας οδηγός ήταν ξένος, έστριψε ο άνθρωπος στα χωράφια κι ο Θεός βοηθός...».

Σκοπός της εταιρίας φυσικά να βελτιώσει την ασφάλεια της Εθνικής Οδού, να μην εισέρχονται σ΄ αυτή αυτοκίνητα αυθαιρέτως και ξαφνικά. Αποκλείστηκε έτσι και η πρόσβαση σε παρακείμενα βενζινάδικα. «Αυτό μπορούσε να γίνει, να μπλοκαριστούν τα βενζινάδικα χωρίς να αποκλειστεί η έξοδος στην Εθνική», λένε οι κάτοικοι. Και το ερώτημα που αιωρείται είναι πότε θα ολοκληρωθεί ο παράδρομος ώστε να μην οδηγεί σε αδιέξοδο αλλά στον κόμβο, απ΄ όπου θα μπορούσε να επανέλθει η κυκλοφορία στην Εθνική με ασφάλεια.

Σωτ. Ζαχαριάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass