Επαινοι αριστείας σε φοιτητές και μαθητές

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΚΥΖΕΡΙΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΕΡΙ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2022 21:00

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Κονάκι Κυζερίδη στο Πολυνέρι Φαρσάλων, απονεμήθηκαν χθες οι φετινοί έπαινοι αριστείας στους τρεις Φαρσαλινούς πρωτεύσαντες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και στους 4 μικρούς μαθητές του Πολυνερίου ως επιβράβευση των κόπων

τους. Οι έπαινοι αυτοί δίνονται συμβολικά από τον διπλωμάτη Δρ. Τάκη Κυζερίδη προς τους μαθητές της γενέτειράς του. Η απονομή πραγματοποιήθηκε ανήμερα των ογδοηκοστών έκτων γενεθλίων του οικοδεσπότη, σε εκδήλωση που επιμελήθηκε η κα. Όλγα Κυζιρίδη. Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου και ο κ. Τάκης Κυζερίδης, που τόνισαν τη σημαντικότητα της πράξης αυτής και ο τελευταίος αναφέρθηκε σε ένα σύντομο ιστορικό της ζωής του και το πώς αγόρασε το Κονάκι Πολυνερίου από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του.
Οι υποψήφιοι που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: Πάνου Αλεξάνδρα, Καραμήτρου Μαρία, Τσινικοσμάογλου Σωτηρία, καθώς και 4 παιδιά Δημοτικού από το Πολυνέρι Φαρσάλων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Κων/νος Δαμιανός, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Νικ. Γκατζόγιας, ο πρώην δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο πρ. διπλωμάτης κ. Ανδρέας Γουάιμπ, ο αρχιερατικός επίτροπος επ. Φαρσάλων π. Βασ. Αναστασόπουλος και ο ιερέας του Πολυνερίου, ο πρόεδρος του Πολυνερίου κ. Μιχ. Ντάφος, ο τοπ. σύμβουλος Φαρσάλων κ. Θ. Γεροβασίλης, γονείς και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass