Φροντιστηριακή κάλυψη σε άπορους μαθητές

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2014 14:57 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:43

Την φροντιστηριακή κάλυψη μαθημάτων σε 150 μαθητές απόρων οικογενειών ανακοίνωσαν σήμερα ο δήμος Λαρισαίων και εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων Φροντιστών, ξενόγλωσσων και μέσης εκπαίδευσης, καθώς και του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης σημειώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης του δημοσίου σχολείου χαρακτήρισε σημαντική τη βοήθεια των φροντιστών καθώς εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του δήμου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Λάρισας Χρ. Βλούχος τόνισε πως οι φροντιστές χαιρετίζουν την απόφαση του δήμου να αξιοποιήσει την πρόταση «που κάνουμε εδώ και χρόνια»  όπως είπε να καλύψουμε δυο θέσεις σε κάθε φροντιστηριακή μας μονάδα.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης τόνισε ότι η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου θα συντονίσει την πρωτοβουλία προσθέτοντας ότι «θα απευθύνουμε κάλεσμα στους συμπολίτες να απευθυνθούν σε εμάς και να διδαχθούν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι, Χρύσα Βουλγαρακη από το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Βασιλική Σπανούλη και Πόπη Ρεβήσιου από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λάρισας, Φανή Καράτζιου από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας και η κοινωνική λειτουργός της Διεύθυνσης Πρόνοιας Κερασία Δαλακώνη.   

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass