«Οδηγός, ο βίος και οι αρετές του Αγίου Διονυσίου»

ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2022 16:00

Τον προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, τίμησαν χθες δικαστές και εισαγγελείς, Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας και Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας. Στο πλαίσιο του εορτασμού, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου για να ακολουθήσει δεξίωση στο κέντρο «Φρούριο».


Με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Τρύφωνα Τσάτσαρο, να εύχεται στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, ενώ σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «ο βίος και οι αρετές του Αγίου Διονυσίου να αποτελούν οδηγό στις ζωές μας».
Στη Θεία Λειτουργία, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, η διευθύνουσα του Εφετείου Λάρισας Ευαγγελία Καρδάση, ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημ. Τάχος, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Βασιλική Ζιάκα, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Λ. Παντικίδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Νίκ. Μητσογιάννης, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass