Τα κατηχητικά στον Άγιο Αχίλλιο

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2014 23:13 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:43

Αρχίζουν τα κατηχητικά σχολεία στην ιερά μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου  και στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Αχιλλίου. Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία,  θα γίνει ο Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών μαθημάτων της νέας ιεραποστολικής χρονιάς όλων των βαθμίδων των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας. Η τελετή αυτή του Αγιασμού θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο, που βρίσκεται στο υπόγειο του ναού, κάτω από την ευλογία του πολιούχου και προστάτη Αγίου Αχιλλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Οι ιερείς και οι κατηχητές του Ναού μας καλούν τα παιδιά να έρθουν και φέτος στη φιλόξενη αγκαλιά της ενορίας του Αγίου Αχιλλίου, και παρακαλούν τους γονείς να παροτρύνουν τα μικρά βλαστάρια τους να έρθουν στο Κατηχητικό, για να γνωρίσουν τον Ιησού Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους της Ορθόδοξης πίστης μας, για να θωρακίσουν πνευματικά τον υπό διαμόρφωση χαρακτήρα τους, σε ένα κόσμο δύσκολο και μπερδεμένο, όπου ακούγονται τόσα πλάνα και καταστρεπτικά συνθήματα από τις σύγχρονες σειρήνες του υλισμού, της αθεΐας, της φιληδονίας και των ποικίλων αιρέσεων και φιλοσοφιών.»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας και Παιδιά Α΄ και Β΄ Δημοτικού: Κάθε Κυριακή 11.00 – 12.30 το πρωί.Κατηχήτριες: Βασιλική Καλύβα, Νικολέτα Γιανναρού, Βάια Καραγιάννη, Αποστολία Λακούλη.  Παιδιά Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού: Κάθε Κυριακή 11.00 – 12.30 το πρωί. Κατηχήτριες: Αντωνία Παπαγγελή, Δήμητρα Δρομπίλα, Φανή Σαμαρά. Παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου: Κάθε Σάββατο 4.00 – 5.30 το απόγευμα. Κατηχητές: Κώστας Τσουμπέκας, Κώστας Σαΐτης, Δήμητρα Δρομπίλα, Αλεξάνδρα Καλούδη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass