Γιορτή γενεθλίων και …επιβεβαίωσης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2022 17:07

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση των μελών και φίλων των Ακηδεμόνευτων Δημοκρατών Καθηγητών ν. Λάρισας σε ταβέρνα της Λάρισας με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ίδρυση της

παράταξης τον Σεπτέμβριο του 2020.
Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της παράταξης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε πίτα για τα γενέθλια της παράταξης και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση και τη συνδικαλιστική τους δράση μέσα στους κόλπους της παράταξης, οι εκπαιδευτικοί Γεώργιος Κουκούλης και Παντελής Μακρυγιάννης, οι οποίοι ευδοκίμως τερμάτισαν την ενεργό υπηρεσία. Όλοι οι παρόντες στην εκδήλωση ευχήθηκαν στους συναδέλφους υγεία και να χαρούν τη σύνταξή τους.
Οι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζήτησαν θέματα που αφορούν τον κλάδο και διαπιστώθηκε ότι κοινή συνιστάμενη όλων των απόψεων είναι ότι το κύριο αίτημα του κλάδου προς την πολιτεία θα πρέπει να είναι η οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών.
Μεγάλος μέρος των συζητήσεων αποτέλεσε και η δικαίωση της επιλογής της παράταξης για συμμετοχή στις εκλογές των αιρετών το 2020 γιατί με τη συμμετοχή τους ακούστηκε η φωνή των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ, καταγγέλθηκαν αυθαιρεσίες της Διοίκησης και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί είχαν τους εκπροσώπους τους για την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους.  Η δικαίωση για αυτήν την επιλογή είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί με την προκήρυξη των νέων εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια και άλλες παρατάξεις, που ήταν κάθετα αντίθετες με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους σ’ αυτή, αντιλαμβανόμενοι πόσο κακό προκάλεσαν στον κλάδο με την προηγούμενη στάση τους.  Οι Ακηδεμόνευτοι Δημοκράτες Καθηγητές του ν. Λάρισας σταθεροί στις απόψεις τους καλούν τους συναδέλφους να στηρίξουν την παράταξη για να υπάρχουν αιρετοί στο ΠΥΣΔΕ που θα λένε και «όχι» στις επιλογές της Διοίκησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass