«Θα βάλει κοριό ακόμη και στον… ίσκιο του!»

Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2022 15:30

«Αν αποδειχθούν τελικά αληθή όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αυτό το Σαββατοκύριακο από το ‘’Ντοκουμέντο’’, αλλά και από μέχρι τώρα φιλικά στην Κυβέρνηση έντυπα, όπως ‘’Το Βήμα’’ και άλλες εφημερίδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας πρωθυπουργός που φοβάται ακόμη και τον ίσκιο του, που παρακολουθεί ακόμη και τους πιο στενούς του συνεργάτες και που το μόνο που του απομένει, είναι να βάλει κοριό και στον ίδιο τον εαυτό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

Λάρισας Άννα Βαγενά, επισημαίνοντας τα εξής: «Κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο στα απολυταρχικά καθεστώτα. Ακόμη κι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας, δεν ξέρω αν έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο.
Ο κ. Μητσοτάκης, με το που έγινε πρωθυπουργός το 2019, πήρε υπό τον πλήρη έλεγχό του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, θέλοντας να εγκαθιδρύσει το καθεστώς του. Τώρα μας λέει, ότι δεν ήξερε τίποτα, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ο ανιψιός του, κ. Δημητριάδης, τον οποίο και απέπεμψε, και ως συνήθως φταίει ο Τσίπρας που κάνει «τοξική» αντιπολίτευση.
Όμως, ανάμεσα σε αυτούς που φαίνεται ότι παρακολουθούνταν από το παράνομο λογισμικό Πρέντατορσε διασύνδεση με την ΕΥΠ εκτός από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή, κ. Ν. Ανδρουλάκη, και τον δημοσιογράφο, κ. Θανάση Κουκάκη, που έκανε ενοχλητικές για την Κυβέρνηση έρευνες, είναι και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο μας εκθέτει διεθνώς ως χώρα, ο δημοσιογράφος, κ. Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της εφημερίδας «Η Καθημερινή», πλήθος πρωτοκλασάτων υπουργών, καθώς και επιχειρηματίες που φέρονταν να έχουν στενή σχέση με τον πρωθυπουργό. Αν όλο αυτό δεν είναι σκοτεινό παρακράτος και κατάλυση στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών, τότε τι είναι;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass