Πανελλαδικό συλλαλητήριο μηλοπαραγωγών στην Αθήνα

ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2022 11:14

Αύριο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ., μηλοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν δυναμική κινητοποίηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Αθήνα, για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα του κλάδου.


Το ραντεβού έχει δοθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη στις 2.30 μ.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στο ΥΠΑΑΤ, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντά. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Αγιά την Πέμπτη στις 8 το πρωί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας και Αγροτικών Συλλόγων της επαρχίας Αγιάς «στη συνάντηση θα τεθεί από την αντιπροσωπεία των αγροτών το πλαίσιο των αιτημάτων επιβίωσης που αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη, αλλά και στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια με τρακτέρ που πραγματοποιήθηκαν τη 15η Νοεμβρίου σε όλες τις μηλοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Η Κυβέρνηση έχει πάρει το μήνυμα της αποφασιστικότητάς μας, αναγνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος που οφείλεται και σε δικές της αποφάσεις και οφείλει να δώσει λύσεις και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που έχουμε. Η κινητοποίηση στην Αθήνα αποτελεί συνέχεια αλλά και κλιμάκωση των δράσεων και κινητοποιήσεων όλο το προηγούμενο διάστημα που χαρακτηρίστηκαν από τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των αγροτών.
Καλούμε τους συναδέλφους παραγωγούς μήλων, κάστανων, αμυγδάλων, καρυδιών να δώσουν βροντερό «παρών» και με τη μαζική συμμετοχή τους να στείλουν σαφές μήνυμα ότι δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε. Ήδη οι συμμετοχές στην Αγιά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αντίστοιχων καθόδων στην Αθήνα, είναι υπερδιπλάσιες, όμως πρέπει όλοι ακόμη πιο αποφασιστικά να συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Να μην λείψει κανείς! Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι θα τα καταφέρουμε»!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass