Κίνδυνος για την ανθρωπότητα

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 11:44

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «οι επίμονοι ουκρανικοί βομβαρδισμοί στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για ολόκληρη την Ευρώπη αφού πρόκειται για πυρηνικό σταθμό με

ουράνιο 235, το οποίο έχει χρόνο ημιζωής 704 εκατομμύρια χρόνια.
Ο διεφθαρμένος ηγέτης της Ουκρανίας, Ζελένσκι, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να εξαπατήσει το ΝΑΤΟ και να οδηγήσει τον κόσμο, μέσω Πολωνίας, στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επιχειρεί τώρα να προκαλέσει ανυπολόγιστη πυρηνική καταστροφή. Επιτίθεται στον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης και είναι ευτύχημα που μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί διαρροή ραδιενέργειας».
«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ έχουν τεράστιες ευθύνες. Η χώρα μας συμμετέχει στον πόλεμο με κυρώσεις, με την αποστολή πολεμικού εξοπλισμού, με την αξιοποίηση των βάσεων από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Ψήφισαν μαζί την ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, τάχτηκαν με την πλευρά της λεγόμενης δύσης στέλνοντας πολεμικό υλικό στο φασιστικό καθεστώς Ζελένσκι και στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισαν νέα ενίσχυση. Ψήφισαν την ένταξη της Φινλανδίας - Σουηδίας στο ΝΑΤΟ ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά του πολέμου.
Με την πολιτική τους μεγαλώνει ο κίνδυνος η χώρα μας να γίνει στόχος αντιποίνων και να βρεθεί μπλεγμένη σε μια γενικευμένη πολεμική σύγκρουση, που δεν θα αφορά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Απευθυνόμαστε σε όλους και τους καλούμε να συμπορευτούμε ξεπερνώντας το κλίμα της αναμονής και εφησυχασμού» καταλήγει η Κίνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass