Πρόβαλε το κάστανο στη Σουηδία

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 15:10

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Στην «καρδιά» των παγκόσμιων διατροφικών τάσεων, στην έκθεση βιολογικών

και φυσικών προϊόντων «Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia», στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 16 και 17 Νοεμβρίου, έδωσε το «παρών» ως εκθέτης ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μελιβοίας, με στόχο την προβολή και προώθηση του κάστανου.
Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στον κλάδο της βιομηχανίας βιολογικών, vegan, sustainable προϊόντων στη σκανδιναβική αγορά και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από τον χώρο των αγοραστών, χονδρεμπόρων, διανομέων και αντιπροσώπων από τη Σουηδία, Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία.
Η «Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia» συγκεντρώνει κάθε χρόνο περί τους 350 – 400 εκθέτες, κυρίως από την Ευρώπη, και προσελκύει περίπου 15 – 20 χιλιάδες επισκέπτες. Είναι η μοναδική επαγγελματική έκθεση για τα βιολογικά τρόφιμα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τα plant – based προϊόντα, την αγορά της ευεξίας και των φυσικών προϊόντων στις σκανδιναβικές χώρες.
Από ελληνικής πλευράς στη φετινή έκθεση συμμετείχαν πάνω από 60 επιχειρήσεις, είτε με την αρωγή της Enterprise Greece, είτε μέσω των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Λάρισας. Η εκπροσώπηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας έγινε από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κρανιώτη και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αθανάσιο Σοφλιό.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass