Η Αγιά γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων»

Πανηγυρικός εσπερινός το Σάββατο, Θεία λειτουργία χθες

Δημοσίευση: 28 Νοε 2022 12:51

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Με λαμπρότητα η κωμόπολη της Αγιάς γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων», των Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, Αγίου Αντωνίου του εκ Βεροίας, Οσίου Συμεών του εκ Βαθυρέματος Αγιάς, Οσιομάρτυρα Δαμιανού του εν Κισσάβω, Οσιομάρτυρα Νικολάου του εν Βουναίνη και Αγίου

Κοσμά του Αιτωλού.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων, εψάλη μέγας πανηγυρικός εσπερινός, ενώ χθες το πρωί στον ίδιο ναό τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία από τον αρχιερατικό επίτροπο Περιφέρειας Αγιάς πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Μακρή, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεγαλοβρύσου Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιο Παραβάντσο, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Αγαθονίκου και τον ιερομόναχο π. Μιχαήλ.
Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Λαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Ι. Καραμπάτσας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» και δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Χρήστος Σκαρκάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζάχος Μπατζιόλας, Αντώνιος Μπελιάς και Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Δημήτρης Γουργιώτης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Κώστας Ευαγ. Καραμπάτσας, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καραμπάτσας, οι πρώην δήμαρχοι Αγιάς Χριστίνα Χριστούλα και Βασίλης Κουτσαντάς, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Μιχάλης Κουπατσιάρας και ο Νικόλαος Κουνής ως εκπρόσωπος του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass