Στο μικροσκόπιο οι ενδοοικογενειακές σχέσεις

Η κοινωνιολόγος κ. Πάλλα ανέλυσε τεχνικές και τρόπους επικοινωνίας σε περιόδους κρίσης, σε εκδήλωση των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων

Δημοσίευση: 28 Νοε 2022 11:55

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, τις τεχνικές και τρόπους επικοινωνίας σε περιόδους κρίσης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από τους Ενεργούς Πολίτες Φαρσάλων, με τη συμμετοχή της κοινωνιολόγου κ. Κωνσταντίας Πάλλα στο Πολιτιστικό Κέντρο

Φαρσάλων.
Η πρόεδρος των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων, κ. Πρεκατέ, καλωσόρισε την κ. Πάλλα, η οποία έλκει την καταγωγή της από την περιοχή, καθώς γεννήθηκε στην Ερέτρια Φαρσάλων.
Η κ. Πρεκατέ ανέφερε ότι ο Σύλλογος των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων δραστηριοποιείται και πάλι με πολλή όρεξη και προσφορά για τον τόπο, μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας, κατά την οποία η επικοινωνία και οι σχέσεις δοκιμάστηκαν, όπως αυτήν της περιόδου της πανδημίας.
Ακολούθησε η ομιλία της κ. Πάλλα, η οποία ανέλυσε θέματα που αφορούν την επικοινωνία και τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και τεχνικές και τρόπους σε περιόδους κρίσης. Έθεσε ερωτήματα στο κοινό, όπως για ποιον λόγο υπάρχουν ενδοοικογενειακές κρίσεις, πώς θα γίνει η βελτίωση των ενδοοικογενειακών σχέσεων και πώς θα επιτευχθούν.
Μάλιστα, το κοινό είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε πραγματικό χρόνο, ανώνυμα, μέσω των έξυπνων κινητών τους, σε ερωτήματα που έθεσε η ομιλήτρια και στη συνέχεια να εξάγει συμπεράσματα σε πραγματικό χρόνο και να αναλύσει τα αποτελέσματα. Μεταξύ αυτών υπήρχαν ερωτήσεις, όπως πόσο συχνά αντιμετωπίζεται μια ενδοοικογενειακή κρίση, με σχεδόν τους μισούς να απαντούν «αρκετές φορές», ενώ στην απάντηση «ποτέ» δεν υπήρχε κανείς, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας σε όλες τις οικογένειες, ωστόσο, με την κατάλληλη τεχνική και καθοδήγηση από ειδικούς μπορούν να αποφευχθούν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Κων/νος Δαμιανός, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφ. Χατζηπλή, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Νικ. Γκατζόγιας, το μέλος της κοινότητας Φαρσάλων κ. Κων/νος Βαρακλιώτης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, πολίτες κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass