«Πανηγύρι αισχροκέρδειας στις τιμές ρεύματος»

Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 15:30

«Πρωταθλήτρια ακρίβειας ήταν η Ελλάδα στη χονδρεμπορική ρεύματος για τον μήνα Οκτώβριο και μέχρι σήμερα παραμένει στην πρώτη θέση και για τον μήνα Νοέμβριο, την ώρα που η ΔΕΗ των «γαλάζιων παιδιών» και των κυρίων Μητσοτάκη και Στάσση εξακολουθεί, επίσης, να είναι πρωταθλήτρια στα υπερκέρδη και στην αισχροκέρδεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας Άννα Βαγενά, επισημαίνοντας τα εξής:

«Το ίδιο και τον Δεκέμβριο, όπου 435 εκατομμύρια ευρώ των καταναλωτών θα δοθούν σε επιδοτήσεις για να συντηρηθούν οι υψηλότερες τιμές ρεύματος στην Ευρώπη, όπως έχουν ήδη αποδείξει τα στοιχεία της Eurostat, με την Κυβέρνηση να παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να κάνει καμία απολύτως παρέμβαση. Αυτός είναι ο «φιλελευθερισμός» της Νέας Δημοκρατίας: η συνεχόμενη επιδότηση της ακρίβειας και το ασταμάτητο ποδοπάτημα των πολιτών, στερώντας έτσι δισεκατομμύρια ευρώ από την αγορά και από τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Πόσες ακόμα αποδείξεις χρειαζόμαστε για να πειστούμε ότι το πανηγύρι της αισχροκέρδειας γίνεται με τις ευλογίες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass