Συγκέντρωσαν 200 κιλά ανακυκλώσιμα ρούχα

ΣΤΟ 10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 15:11

Με σύνθημα «ΡουχΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ... και ... ξαναΖωντανεύω»,

το 10ο Γυμνάσιο Λάρισας συμμετείχε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), με τίτλο: «Και εγώ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ... ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ τώρα ΡΟΥΧΑ & ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!».
Οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων ενημερώθηκαν για τη δράση ανακύκλωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και για τη σπουδαιότητα στήριξης της κυκλικής οικονομίας και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους.
Τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, ο Φορέας Διαχείρισης των κάδων Ανακύκλωσης Ρούχων του Δήμου Λαρισαίων επισκέφτηκε το σχολείο και παρέλαβε τα συγκεντρωμένα είδη συνολικού βάρους 194 Kg.
Παράλληλα, οι μαθήτριες Μαρία Στάμου και Μαρία Ιωάννα Τηγανή της Β΄ τάξης του σχολείου, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Εικαστικών κ. Αθανασίας Παπατζέλου, ενίσχυσαν τον σκοπό της δράσης με τη δημιουργία τρισδιάστατης αφίσας.
Η δράση εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων [EWWR] 19-27 Νοεμβρίου 2022 και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, τον Δήμο Λαρισαίων και τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass