Εφιαλτικές στιγμές για 72χρονη στη Βελίκα

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ, ΤΗ ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ - ΕΚΛΕΨΑΝ 6.000 €, 14 ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ...

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2022 13:22

Ένα ολόκληρο βράδυ παρέμεινε κλειδωμένη στην τουαλέτα του σπιτιού της, μια 72χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα ληστείας το απόγευμα της Κυριακής. Ληστεία η οποία αποκαλύφθηκε προχθές το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», γείτονες της 72χρονης την άκουσαν

να καλεί σε βοήθεια από το μπάνιο του σπιτιού της, στη Βελίκα Αγιάς.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής και ενώ η 72χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου ζει μόνη της, οι δυο ληστές από την εξωτερική σκάλα ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εισέβαλαν στο διαμέρισμα αιφνιδιάζοντας τη γυναίκα. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους (σ.σ. ο ένας με χειρουργική μάσκα) και κρατώντας μαχαίρια την απείλησαν, ζητώντας χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» οι ληστές έσκισαν με το μαχαίρι μια κουβέρτα και με αυτή έδεσαν πισθάγκωνα τα χέρια της 72χρονης, τα πόδια της και τα μάτια της, ενώ τη φίμωσαν επίσης.
Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι, ενώ στο κομοδίνο βρήκαν και έκλεψαν 6.000 ευρώ σε μετρητά, 14 χρυσές λίρες, άλλες δύο χρυσές λίρες με χρυσό περιδέραιο και χρυσή αλυσίδα, χρυσαφικά, αλλά και ρολόγια. Στη συνέχεια οι δύο ληστές οδήγησαν την 72χρονη στην τουαλέτα όπου δεμένη την κλείδωσαν για να διαφύγουν. Στις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας γείτονας άκουσε την 72χρονη να καλεί σε βοήθεια μέσα από την τουαλέτα, έχοντας καταφέρει νωρίτερα να αφαιρέσει από το στόμα της το κομμάτι της κουβέρτας με το οποίο την είχαν φιμώσει. Τους δράστες της ληστείας αναζητούν αστυνομικοί του Τμήματος Αγιάς που ερευνούν την υπόθεση.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass