Σε εξέλιξη έργα ύδρευσης στην Ελασσόνα

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 13:15

Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς από την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΔΡΑ Α.Ε. το έργο της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Ελασσόνας, προϋπολογισμού 4.300.000 ευρώ (με ΦΠΑ 24%), που περιλαμβάνει την τοποθέτηση νέων αγωγών ύδρευσης για την ασφάλεια και την ποιότητα του πόσιμου νερού και την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας με την ελαχιστοποίηση των βλαβών και αποκαταστάσεων.


Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Ελασσόνας χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών και ο κύριος του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας.
Την ικανοποίησή του για την πορεία εκτέλεσης του έργου εξέφρασε ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Ν. Γάτσας, δηλώνοντας πως η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Ελασσόνα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα έργα της ΔΕΥΑ για την ποιότητα ζωής των κατοίκων του μεγαλύτερου οικισμού του Δήμου. Η αναστάτωση που προκαλεί αυτό το μεγάλο έργο στην καθημερινότητα των κατοίκων είναι αναπόφευκτη και η ανάδοχος εταιρεία καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρωθεί το κάθε τμήμα του έργου με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του πληθυσμού και των μετακινήσεων. Είναι, όμως, ένα έργο που το χρειαζόμαστε ως πόλη και ως πολίτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass