Πλημμύρισε από ευχές και αγάπη η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΑ «ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ» *ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2022 8:05 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Δεκ 2022 9:07

Eνα «τσουνάμι» αγάπης και ευχών κατέκλυσε χθες την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και των γενεθλίων των 100 της χρόνων. Αιωνόβια πια η εφημερίδα μας, χθες άνοιξε τις πόρτες της στους αναγνώστες και φίλους της, προσφέροντας τους πατροπαράδοτους λουκουμάδες.


Ο πεζόδρομος της Παπασταύρου από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι κατακλύστηκε από κόσμο, που έσπευσε να ευχηθεί στη διεύθυνση και στο προσωπικό της εφημερίδας. Ευχές καρδιάς, σφιχτές χειραψίες και ζεστές αγκαλιές από το αναγνωστικό κοινό που στηρίζει την εφημερίδα 100 χρόνια τώρα.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, έχοντας στο πλευρό τους τους δημοσιογράφους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους της «Ε», δέχτηκαν τις ευχές των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φορέων, συλλόγων, επιχειρηματιών και φυσικά των αναγνωστών.
Η χθεσινή εκδήλωση ήταν το αποκορύφωμα των τριήμερων εκδηλώσεων που οργανώθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου και η «Ε» πέρα από το καθιερωμένο κέρασμα με λουκουμάδες επεφύλαξε μία ακόμα έκπληξη στους αναγνώστες της, τη συλλεκτική επετειακή έκδοση, με τμήμα του ιστορικού της αρχείου που διανεμήθηκε χθες μαζί με την «Ε».
Δεκάδες κόσμου βρέθηκαν χθες στα γραφεία της εφημερίδας και μεταξύ άλλων με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Πινακάς, οι αντιδήμαρχοι Σ. Βούλγαρης, Ντ. Διαμάντος, Π. Σάπκας, Δ. Δεληγιάννης και Θ. Αδαμόπουλος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Βαγγέλης Φαλάρας, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας Νίκος Μητσογιάννης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων Θ. Μαμάκος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΣΑ Β. Ζωγράφος, ο τέως πρόεδρος του ΔΣΛ Φεραίος Νάνης, οι παλαιοί πρόσκοποι Λάρισας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής, οι Φίλες της Αγάπης, το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγιωργητών Καρδίτσας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αναστασίου, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλης Μπατζηλιώτης, ο αστυνομικός στο Γραφείο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Πανδρεμμένος, ο Σύλλογος Δασκάλων Ν. Λάρισας «Κ. Κούμας», το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Λάρισας, η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας, ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Νασιώκας, ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας Μάκης Γιαννακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γιαννούλας, ο πρόεδρος της ΕΜΕ Λάρισας Κώστας Καραμπάτσας, ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, και άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό. Δεκάδες ήταν και οι ευχές που έφθασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας.
Η παρουσία της Φιλαρμονικής μαζί με τη χορωδία μαθητών και μαθητριών του 24ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας της συνοικίας Χαραυγής στον πεζόδρομο ήταν τιμή για όλους εμάς που δεχτήκαμε τις μελωδικές τους ευχές και απολαύσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Τους λουκουμάδες, που κυριολεκτικά έγιναν ανάρπαστοι, παρασκεύασε και προσέφερε το εργαστήριο Χαλβαδοποιίας «Το Κάτι Άλλο» του κ. Τάτσιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass