ΔΑΝΑΗ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο παππούς μου θα χαίρεται για μένα, για τον πατέρα μου θα λυπάται…»

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2022 15:44

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση της Εφημερίδας «Ελευθερία». Είμαι σίγουρη ότι ο παππούς μου, Τάκης Δημητρακόπουλος, θα είναι πολύ χαρούμενος βλέποντας ότι το έργο του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα από εμένα και την Διοίκηση της Εφημερίδας, φυσικά με την στήριξή σας. Το ίδιο και η πολυαγαπημένη μου γιαγιά Δανάη Δημητρακοπούλου.

Είμαι όμως σίγουρη ότι θα τους λυπεί το γεγονός ότι ο πατέρας μου, Γεώργιος Δημητρακόπουλος, στρέφεται εναντίον της «Ελευθερίας», με την οποία δεν ήθελε να ασχοληθεί για να ακολουθήσει την πολιτική του καριέρα, όπως και έκανε όταν πέθανε ο παππούς μου, λόγος για τον οποίο την εφημερίδα μετά τον θάνατό του ανέλαβε η γιαγιά μου, την οποία επίσης δεν θέλησε να βοηθήσει στο έργο της αυτό αλλά και να φροντίσει όταν το είχε ανάγκη. Αυτή ήταν η επιλογή του.

Πέραν όμως της «Ελευθερίας», θα τους λυπεί και το γεγονός ότι στρέφεται και εναντίον εμού, της ίδιας του της θυγατέρας, με ιδιαίτερη σκληρότητα και με όποιο μέσο διαθέτει, γεγονός που λυπεί και εμένα, αν και πλέον το έχω συνηθίσει, όχι όμως αποδεχτεί.

Ποιο παιδί άλλωστε θα μπορούσε να αποδεχτεί ότι ο ίδιος του ο πατέρας έχει επιδοθεί σε μία αβυσσαλέα προσπάθεια να πλήξει την προσωπικότητά του; Την οποία μάλιστα ποτέ δεν θέλησε να μάθει, να κατανοήσει, να δει να εξελίσσεται. Ποιο παιδί θα μπορούσε να αποδεχτεί ότι επί της ουσίας μεγάλωσε χωρίς πατέρα και ότι όταν ο ίδιος εμφανίστηκε μετά από χρόνια στη ζωή του, εμφανίστηκε όχι για να την ομορφύνει ή για να επανορθώσει για τα λάθη του παρελθόντος, αλλά για να την κάνει πιο δύσκολη; Ποιο παιδί θα μπορούσε να αποδεχτεί ότι ο ίδιος του ο πατέρας δημοσίως το εντάσσει σε μία «συμμορία» και στρέφεται εναντίον του ποινικά καταλογίζοντάς του πράξεις που ο ίδιος γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον ότι ουδέποτε τέλεσε. Νομίζω κανένα.

Η αγάπη που μου δείξατε, οι εγκάρδιες χειραψίες σας και οι ζεστές ματιές και τα λόγια σας έχουν απαλύνει τον πόνο μου και με έχουν κάνει να νιώσω ότι αν και ποτέ δεν είχα μία ολοκληρωμένη οικογένεια, ανήκω σε μία μεγάλη οικογένεια και αυτή είστε εσείς!

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά τόσο ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελευθερίας, αλλά και ως Δανάη-Ισαβέλλα Δημητρακοπούλου, το παιδί που μεγάλωσε χωρίς πατέρα, αλλά με πολλή αγάπη.

Με τιμή,

Δανάη – Ισαβέλλα Δημητρακοπούλου

Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass