H οδός Λατταμύα αποκτά πεζοδρόμιο

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ -ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2022 15:02

Κατασκευή πεζοδρομίων σε περιοχές που δεν υπάρχουν, καθώς

και εργασίες συντήρησης σε πεζοδρόμια που έχουν καταστραφεί και δυσκολεύουν την ομαλή διέλευση πεζών, προβλέπεται να ξεκινήσουν στην πόλη της Λάρισας, την ερχόμενη άνοιξη.
Ο Δήμος Λαρισαίων έχοντας καταγράψει βασικά σημεία της πόλης στα οποία παρατηρούνται προβλήματα ασφαλής κίνησης πεζών, προχώρησε χθες στην προκήρυξη διαγωνισμού έργου επισκευών και συντηρήσεων πεζοδρομίων, προϋπολογισμού 606.855,09 ευρώ (με Φ.Π.Α.), με ίδιους πόρους, που περιλαμβάνει οδούς σαν τη Λατταμύα (στη συνοικία Νεράιδας), την Ιωαννίνων κ.ά.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr
Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών των ενδιαφερόμενων ορίστηκε η Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 και οι προσφορές θα αποσφραγιστούν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, υπεύθυνο του Τμήματος Συντηρήσεων και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Θανάση Αδαμόπουλο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το έργο θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη με προθεσμία ολοκλήρωσής του έναν χρόνο από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Ένα μεγάλο μέρος του έργου αφορά τη συντήρηση πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων, επίσης την κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Λατταμύα -που θα ξεκινήσει μετά τις εργασίες τοποθέτησης ηχοπετασμάτων στις σιδηροδρομικές γραμμές-, την κατασκευή πεζοδρομίων περιμετρικά του 6ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου, την κατασκευή πεζοδρομίων και κράσπεδων στο 25ο Δημοτικό Σχολείο, συντήρηση πεζοδρομίων στην οδό Ζακύνθου, σε μέρος της οδού Λαγού κ.ά.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass