Μεγάλη η προσέλευση αιμοδοτών στο τετραήμερο του Συλλόγου «Ελπίδα»

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ 106 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2022 12:30

Ικανοποιητική και ιδιαίτερα συγκινητική και ανιδιοτελής η προσέλευση, τόσο των Αμπελωνιτών Εθελοντών Αιμοδοτών, όσο και αυτών των Δελερίων της Ροδιάς και των εργαζομένων της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ, που έστειλαν ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς, αφού η ευγενική αιμοπροσφορά τους αποτελεί ύψιστη Πράξη, Αγάπης και Αλληλεγγύης.


Πάνω από 120 εθελοντές, για να αιμοδοτήσουν τελικά οι 106 από αυτούς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου, άφησαν για λίγο τις προσωπικές και οικογενειακές ασχολίες τους και προσήλθαν στους χώρους αιμοδοσίας με χαρά, προθυμία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να προσφέρουν με την καρδιά τους και όλη την αγάπη τους, μια μονάδα από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι από τους προσερχόμενους αιμοδότες, 7 εθελοντές, προσήλθαν και αιμοδότησαν για 1η φορά.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τους εξαίρετους Γιατρούς και τις ακούραστες νοσηλεύτριες του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας που χάρη στη σημαντική συμβολή τους, οι αιμοληψίες του 4ημέρου πραγματοποιήθηκαν ομαλά και απρόσκοπτα με πολύ μεγάλη επιτυχία!
Ευχαριστούν επίσης, τον κ. Δημήτρη Πατσιατζή, ιδιοκτήτη του Ζαχαροπλαστείου «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» στον Αμπελώνα και τον Αστέριο Γκαμπέτα, μέλος του Συλλόγου, που για μια ακόμα φορά, προσέφεραν με την ευγενική χορηγία τους τα υπέροχα μελομακάρονα για τους αιμοδότες του Συλλόγου.
Τους αιμοδότες αυτούς, καθώς και όλους όσοι εθελοντικά προσέρχονται για να προσφέρουν αίμα σε όλες τις άλλες αιμοδοσίες του Συλλόγου που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά και τους συγχαίρει από καρδιάς για την προσφορά τους, προβάλλοντας την πράξη τους, ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και τους εύχονται ολόψυχα: «Χρόνια Πολλά» «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλές Γιορτές».
Τον χώρο της αιμοδοσίας επισκέφτηκαν ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος και αιμοδότησε, η κ. Γόνη Γανοχωρίτου, κόρη του αείμνηστου γιατρού Αντώνη Γανοχωρίτη, η δημοτική σύμβουλος κ. Βάνα Τσαπραλή, καθώς και η τοπική σύμβουλος κ. Μαρία Κουτούκα-Νασιούλα, οι οποίες αιμοδότησαν υπέρ του Συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass