Εκδήλωση του Συλλόγου Αιμοδοτών «Η Ελπίδα»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 15:15

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο της Τοπικής Μέρας Γιορτής και Τιμής των Εθελοντών Αιμοδοτών του Αμπελώνα.


Η εκδήλωση θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο θα γίνει εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στις 9.30 π.μ. και στο δεύτερο που θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα. Κατά τη διάρκειά της θα υπάρχουν χαιρετισμοί, θα γίνει ο απολογισμός και θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου. Παράλληλα, θα υπάρξουν βραβεύσεις και απονομές τιμητικών τίτλων και πλακετών.
«Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Θα μας οπλίσει με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με τον ίδιο και μεγαλύτερο ακόμα ζήλο και μεράκι το δύσκολο, αλλά τόσο σημαντικό και πολύτιμο για το κοινωνικό σύνολο έργο μας. Ακόμη, θα αποδείξει στην πράξη ότι οι Αρχές του τόπου και η τοπική κοινωνία στο σύνολό της αναγνωρίζουν την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και θέλουν να βοηθήσουν, ώστε ο Σύλλογος αυτός να συνεχίσει να υπάρχει, να λειτουργεί σωστά και να προσφέρει Αγάπη, Ελπίδα και Ζωή στους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται τη στήριξή του. Ιδιαίτερα προσκαλούνται να είναι παρόντες όλοι οι εθελοντές αιμοδότες και, κυρίως, όσοι ξεκίνησαν να δίνουν αίμα την τριετία 2019-2021, για να τους καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών του Αμπελώνα, καθώς και όσοι πρόσφεραν πάνω από 10-25 μονάδες αίματος για να τους ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά τους και να τους τιμήσουμε με το Ειδικό Δίπλωμα τιμής, ώστε και άλλοι υγιείς συνάνθρωποί μας να αποφασίσουν να τους μιμηθούν και να γίνουν και αυτοί εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass