Αγροτική ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΡ. ΚΑΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦ. ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2023 15:28

Hμερίδα με αναφορά στα προβλήματα των αγροτών, το μέλλον της ελληνικής Γεωργίας

και τις θέσεις του κόμματος διοργανώνει η Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και από ώρα 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (6ος όροφος).
Ομιλητές θα είναι:
- Ο ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης, με θέμα «Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειες».
- Ο βουλευτής, πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, με θέμα «Αγροτική Πολιτική στην πράξη-λειτουργία συνεταιρισμών».
- Ο πρώην γεν. γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου, Χαράλαμπος Κασίμης, με θέμα «Η νέα ΚΑΠ, το Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».
- Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Φάνης Κουρεμπές, με θέμα «Ο ΕΛΓΑ και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την καλύτερη λειτουργία του».
Τον συντονισμό της ημερίδας θα έχει ο υπεύθυνος Θεματικής Αγροτικού της ΝΕ Λάρισας Παναγιώτης Καλογιάννης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καλούνται όλοι οι αγρότες και οι αγρότισσες του Νομού να παρευρεθούν.
*Ο Χαρ. Κασίμης και ο Θεοφ. Κουρεμπές θα βρίσκονται στη Λάρισα από σήμερα Πέμπτη σε προγραμματισμένες επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς του Νομού. Συγκεκριμένα, σήμερα θα επισκεφτούν τον Τύρναβο και στις 13:00 θα έχουν συνάντηση με τη Διοίκηση του ΑΣΕΠΟ και τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού, ενώ στις 14:00 θα βρίσκονται στον Αμπελώνα όπου θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Τυρνάβου Ζήση Παρλίτση. Αύριο Παρασκευή στις 9 π.μ. θα επισκεφτούν τον ΕΛΓΑ και θα έχουν συνάντηση με την τοπική διοίκηση του Οργανισμού.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass