ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ:

Για ποιον λόγο η κυβέρνηση παρακολουθούσε την ηγεσία των Ε.Δ.;

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2023 14:02

Αποδεδειγμένα πια, ο κ. Μητσοτάκης με την κυβέρνησή του παρακολουθούσαν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών, τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, τον υπουργό της κυβέρνησης κ. Χατζηδάκη, τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρουλάκη,

δημοσιογράφους κ.ά. Τα πολύ ανησυχητικά αυτά δεδομένα -αναφέρει ανακοίνωση της βουλευτου του ΣΥΡΙΖΑ Αννας Βαγενά- προέκυψαν από την έρευνα που έκανε στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), κ. Χρήστος Ράμμος.  Κι εγώ αναρωτιέμαι, όπως, φαντάζομαι, κάθε πολίτης αυτού του τόπου, γιατί παρακολουθούσε ο πρωθυπουργός τους υπεύθυνους για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας; Δεν τους είχε εμπιστοσύνη; Και αν δεν τους είχε εμπιστοσύνη, γιατί τους τοποθέτησε εκεί; Αν πάλι, τους εμπιστευόταν, για ποιον λόγο τους παρακολουθούσε; Ήταν ύποπτοι για εσχάτη προδοσία; Τότε γιατί παρέμεναν στη θέση τους; Και γιατί παρακολουθούσαν κυρίως αυτούς που είχαν σχέση με τα εξοπλιστικά προγράμματα; Δεν είχαν εμπιστοσύνη σε εκείνους που διαχειρίζονταν τους πακτωλούς των δισεκατομμυρίων, για τα εξοπλιστικά προγράμματα που ο ίδιος ο Μητσοτάκης ενέκρινε, ή μήπως ήθελε να τους έχει στο χέρι ο ίδιος προσωπικά για να τους εκβιάζει; Μήπως έχουν σχέση όλα αυτά με μίζες; Ο πρωθυπουργός έχει ταπεινώσει με αυτόν τον τρόπο, τους επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τη Δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να σωπαίνει. Αυτό που συμβαίνει μας αφορά όλους και πρωτίστως τους βουλευτές της ΝΔ.  Κύριοι της ΝΔ, ας τα καταπιείτε όλα αυτά όσο θέλετε, είτε επειδή εκβιάζεστε είτε επειδή σκέφτεστε μια θέση στα ψηφοδέλτια, εμείς με συναίσθηση του καθήκοντος και πραγματική αγάπη προς την Πατρίδα θα τα φέρουμε όλα στο φως, καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass