Οι Λαρισαίοι που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής»

ΟΙ 24 ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2023 11:30

Τα ονόματα των επιτυχόντων στον διαγωνισμό «Θαλής» που διεξήχθη στις 11/11/22 ανακοίνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα σχολεία του Νομού Λάρισας λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας που ισχύουν ακόμη. Η ιδιαίτερη αυτή κατάσταση έχει ως συνέπεια να προκρίνονται οι μαθητές και οι μαθήτριες απευθείας στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», η οποία θα διεξαχθεί στις 18/02/23. Ο διαγωνισμός «Αρχιμήδης» για λόγους αποφυγής συνωστισμού, αλλά και αποκέντρωσης της ευθύνης διεξαγωγής θα διεξαχθεί σε επιλεγμένα εξεταστικά κέντρα πόλεων της χώρας. Η Λάρισα που έχει κεντροβαρή γεωγραφική θέση, αλλά και μεγάλη ιστορία στον χώρο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας είναι μία από τις πόλεις αυτές. Σε εξεταστικό κέντρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την Ε.Μ.Ε. θα διαγωνιστούν οι επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες από τους νομούς της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.


Η διοίκηση της Ε.Μ.Ε. Λάρισας «ευχαριστεί όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριες και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν όλους τους μαθηματικούς διαγωνισμούς. Συγχαίρει θερμά τους 24 διακριθέντες/-είσες μέσα από ένα σύνολο 1.045 μαθητών/-τριών. Τέλος, ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συνάδελφο μαθηματικό κ. Νίκο Ζέρβα και τα στελέχη της υπηρεσίας, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του νομού που υποστήριξαν τον οργανωτικό τομέα του διαγωνισμού και όλα τα ενεργά μέλη της Ε.Μ.Ε. Λάρισας που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο κάθε χρόνο τους διαγωνισμούς του ιστορικού επιστημονικού σωματείου».
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ
Η λίστα των προκριθέντων/-εισών μαθητών/-τριών του Ν. Λάρισας έχει ως εξής:
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: ΝΤΑΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ).
Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: ΒΟΥΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΓΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΕΞΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ), ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ).
* Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΑΡΙΟΣ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ).
* Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΚΑΤΣΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ (5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ).
* Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΡΙΑ (ΕΚΠ/ΡΙΑ Μ.Ν. ΡΑΠΤΟΥ), ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΚΟΜΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΠΑΝΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass