Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που βρέθηκε με 35 κιλά χασίς

ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 14:40

Στη φυλακή, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Γ’ Ανακρίτριας, οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος Λαρισαίος που συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 27χρονος, σε μία από τις ελάχιστες των περιπτώσεων, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έχοντας μεταβεί σε αγροτική περιοχή στην Κυπάρισσο του Δήμου Κιλελέρ, εκεί όπου μέσα σε πουρνάρια έκρυβε περισσότερα από 35 κιλά χασίς.
Ο 27χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται πως έξω από το χωριό και σε έναν λόφο με πυκνή, χαμηλή βλάστηση έκρυβε περισσότερα από 35 κιλά χασίς. «Σε αγροτική - θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ», όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «προ δεκαημέρου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους 35 κιλών και 822 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιτήρησης του σημείου από τους αστυνομικούς, κατελήφθη ο συλληφθείς, ο οποίος μετέβη εκεί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστο άτομο, το οποίο διέφυγε με το όχημα μετά την αποβίβαση του συλληφθέντος. Οι ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον από την κατοχή του συλληφθέντος κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass