ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ:

Να ψωνίζουμε με λαρισινή συνείδηση

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2023 13:40

«Η στήριξη του εμπορικού κόσμου αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική και ειδικότερα την τοπική οικονομία. Τα εμπορικά καταστήματα και οι εμποροϋπάλληλοι δίνουν ζωή στην τοπική κοινωνία και για τον λόγο αυτόν επιβάλλονται ακόμα περισσότερα μέτρα στήριξης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων.

Η Κυβέρνηση έχει στρέψει την προσοχή της στον εμπορικό κόσμο, όχι μόνο κατά την τρέχουσα ενεργειακή κρίση, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν, κατά τα χρόνια της πανδημίας, αποδεικνύοντας έτσι ότι η ευημερία του εμπορίου συνιστά βασική προτεραιότητά της».
Τα παραπάνω ανέφερε σε δήλωσή του, αναφορικά με την εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, στην οποία παρέστη, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος. «Ων εκ των ουκ άνευ για την τοπική κοινωνία είναι η βιωσιμότητα και η ευημερία του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής. Οι έμποροι, ως επί το πλείστον σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους ζούνε από το εμπόριο, αποτελώντας ταυτόχρονα τους στυλοβάτες της αγοράς και την τοπικής οικονομίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου. Είναι χρέος όσων ασχολούμαστε με τα κοινά να ακούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι-επιχειρηματίες της περιοχής μας και να τα διαβιβάζουμε πάραυτα στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Παρά τις συνεχόμενες κρίσεις, η Κυβέρνηση συμπαρίσταται εμπράκτως στο ελληνικό εμπόριο. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά στον εμπορικό κόσμο της Λάρισας, με αισιοδοξία» ανέφερε, καταλήγοντας ο κ. Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass